Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Alanya villor | Hus i Alanya till salu

Prisvärda villor och hus till salu i Alanya förorter vill, Oba, Konakli, Avsallar, Mahmutlar, Kargicak, Kestel, Cikcilli, Incekum och Demirtas.

Lyxig semester Villor till salu i Alanya

En av de svåraste köpbeslut en person gör är där de kommer att köpa deras nya hem. I Turkiet tar denna inköpsbeslut på en helt ny innebörd eftersom det finns så många fantastiska semester platser i Alanya, Turkiet. De flesta människor får mycket förvirrad om vilken lyxvilla i Alanya de ska köpa.

Nedan följer några skäl till varför köpa ett hus i Alanya är en bra idé:

Plats, plats, plats

Det är allas dröm att leva i ett tropiskt paradis omgiven av palmer och kokospalmer i varje hörn. De flesta platser i världen inte kan erbjuda ett sådant ideal livssituation men Alanya villor säker kan.

Det fina att bo i Alanya är att det inte är en mycket dyr stad att leva i. De flesta människor antar att för att få tillgång till lyxhus, de måste spendera tusentals euro. Även om detta kan vara sant för lyxvillor semester nära det centrala distriktet, gäller den inte till utkanten av staden.

Bort från det centrala distriktet, det finns några fantastiska semesterbostäder som är upp till en grip till förhandlade priser. Innan de bestämmer sig ett köp, se till att gå igenom alla för-och nackdelar av fastigheten.

Alanya Själv

Alanya är känt för sina långa sandstränder och klart vatten. Stränderna sträcker bokstavligen för miles på slutet, som förbinder den ena änden av staden till den andra. Alanya är också hem till hisnande Taurusbergen, som är ett område som omges av fantastisk utsikt över Selcuk fästning.

Det finns också en fantastisk hamnområdet i Alanya som vanligtvis är öppen 24/7. Hamnen har fantastiska restauranger, barer och en mängd turkiska butiker.

Centrum av Alanya

Om du är en av de människor som bara inte kan få nog av festande på stranden och slå klubbarna på natten, och sedan köpa ett hus i Alanya är det perfekta valet för dig. Stadens centrum är hem till några av de mest fantastiska fester och funktioner underhållning i hela staden. Köpa ett hem nära centrum kommer att säkerställa att du får ut det mesta av din lyx semester villa i Alanya.

Otroligt Oba huser

Oba är ett område i Alanya som är full av fantastiska lyxiga lägenheter och villor som är tjänliga som en kung. Området kring Oba lägenheter är fullt av fina restauranger, klubbar, fantastisk utsikt och fantastiska öppna platser som kommer att lämna dig kippar efter mer.

Köpa ett hus i Oba är inte så enkelt som det kan verka. Köpprocessen är lite mer komplicerat och eftersom området är så lyxigt, lägenheten priserna tenderar att vara något högre jämfört med priserna på lyxvillor i andra delar av staden.

Köpa ett hus till salu i Alanya är ett bra köp beslut. Det garanterar en stor livsstil i kombination med trygghet och säkerhet. Oavsett var i staden du väljer att köpa ett hem, kommer du alltid att bli förvånad över den livliga och välkomnande människor, fantastisk utsikt och fantastiska attraktioner som området har att erbjuda. Se också lägenheter till salu i Alanya och andra trevliga fastigheter i Alanya


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(13)Lägenheter(96)Villas(13)Land(2)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla13Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(6)4+1(8)5+(1)

PrisklassAlla(13)125.000 € - 175.000 €(2)175.000 € - 250.000 €(2)250.000 € - 500.000 €(4)500.000 €+(5)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ALANYA(13)AVSALLAR(1)BEKTAS(2)CENTRUM(4)KARGICAK(3)KONAKLI(3)

GÅ TILL
TOPPEN