Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Antalya Villor | Hus i Antalya till salu

Tyvärr finns det få villa och hus erbjudanden i Antalya. Finns det inte någon villa bygglov i centrum av Antalya och Konyaalti området. Bakom 5-stjärniga hotell i Lara, kan du hitta några villa grunder. Du kan bygga villor i Antalya efter dina drömmar.

Att ha en Villa i Antalya

Alla drömmer om att äga en villa. Äga en villa i Antalya är en verkligt fantastisk upplevelse. Inte bara får du oklanderlig kvalitet villor, de prisvärda också. Men det finns några saker att eventuella Antalya husägare kommer att behöva tänka på.

Underhåll av fastigheten

Att upprätthålla ett hus är inte något som man kan ignorera. Bevara en villa kan vara tråkigt och tidskrävande, men är nödvändigt för att hålla uppe värdet och estetik på din villa. Genom att regelbundet schemaläggning underhåll står en villa ägare att spara mycket pengar.

Detta underhåll förbrukar pengar och därför bör en avsätta några pengar för dem. Det är troligt att en dag ägaren måste reparera avloppsledningar, källare, luftkonditionering och ugn och få ett nytt uppfart, tak, avlopp etc. Om du inte avsätta några pengar i förväg, kan du ha fastnat i en binda. Som god praxis, försök att avsätta 3% av hemmets ursprungliga kostnaden för underhåll.

Du måste också kontrollera alla rökdetektorer varje gång på ett tag. De kan se ut som de fungerar, men tills de testas, antar att de inte fungerar. Brandsläckare är inget undantag och du bör också kontrollera dem varje gång på ett tag. Om du inte redan har gjort det, placera några nära sovrummen och precis utanför köket.

Om du har en liten budget, försöka få några hem garanti. I den blomstrande banksektorn i Turkiet är detta inte något som är svårt att få. Om du köpte ett gammalt hus i Antalya, och syftar till att göra dem nya gång, kan hem garanti vara en riktig livräddare. Kontrollera detta Ottoman House

Få hjälp

Ärligt talat, är ingen perfekt. De flesta människor kan inte fixa ens en liten omkopplare. Äga en villa eller hus i Antalya gör det inte lättare. Därför, om du har antalet några bra elektriker, rörmokare, snickare, etc. till hands, se till att du dra full nytta av dem. Inte bara kommer de att få jobbet gjort bättre än de flesta ägare kommer de få det gjort snabbare.

Med tanke på storleken på de flesta Antalya Fastigheter, kan DIY reparationer ta mycket tid, och tid är pengar. Genom att hyra en professionell, kommer du att spara mycket tid och därmed pengar. Detta gäller särskilt om du behöver byta olika saker runt din villa.

Om du har en villa vid havet

Folk älskar att äga villor vid havet. Orsaken till att människor älskar Antalya villor är eftersom de flesta ligger vid havet. Var det ljudet av vågor eller närhet till stranden, har Seafront Villas lockat mängder av potentiella köpare till Antalya.

Äga en strand lägenhet i Antalya kan tyckas stor men du måste ta hänsyn till atmosfärsfukt tillstånd (för elektronik), lukten av havet och sanden i luften. Detta kommer sannolikt att öka underhållskostnader.

Att ha ett sommarhus i Antalya (eller villa) kan tyckas svårt för de flesta människor, men med ovanstående i beaktande, kan det göras till en ganska enkel uppgift.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(12)Lägenheter(191)Villas(12)Land(8)Kommersiella Fastigheter(5)

SovrumAlla12Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(2)4+1(4)5+(3)

PrisklassAlla(12)175.000 € - 250.000 €(1)250.000 € - 500.000 €(8)500.000 €+(3)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ANTALYA(12)KONYAALTI(3)LARA(6)CENTRUM(1)DOSEMEALTI(2)

GÅ TILL
TOPPEN