Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul

Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / BeylikduzuAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoAttraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Interiör bilder-1Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Interiör bilder-2Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Interiör bilder-3Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Interiör bilder-4Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Interiör bilder-5Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Interiör bilder-6Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-1Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-2Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-3Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-4Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-5Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-6Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul, Planritningar-7
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 50 m² till 196 m²
 • Std, 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1, 2, 3
 • 2016
 • 26
 • Under konstruktion
 • 1 km
 • 10 km
 • 15 km
Objekt-ID IST-093

Bekväma och Attraktiva Lägenheter

Bekväma lägenheter som är till salu i Beylikdüzü, Istanbul. Komplexet ligger nära Istanbuls främsta transportlinjer som Metrobus och Metro som är under uppbyggnad framför komplexet. Komplexet ligger vid skärningspunkten av huvudvägar E5 och TEM motorvägar i Istanbul.

Designad i hotell, shopping mall och bostads koncept. Du kan göra din shopping från kända varumärken utan att lämna ditt hem. Affärer, restauranger och kända varumärken kommer att vara i samma komplex för att göra ditt liv enklare.

Kvalificerad hälsa och utbildningsinstitutioner finns i komplexet. En stor stadspark som har 40 hektar grönområde ligger framför din lägenhet. Denna stora stadspark består av promenadområde, sociala inrättningar, trädgårdar, tivoli och ett stort paintballfält.

Sociala faciliteter som finns i komplexet

Sociala områden av komplexet kommer att förbättra din livskvalitet. Det kommer att finnas gym, bastu, utomhus-inomhuspool, basketplan, volleybollplan, cykel- och promenadvägar.

Home-Hotel och konceptlägenheter

Om du föredrar home-hotel-lägenheter, kommer du att ha hundratals hyresgäster. Du kommer att kunna ta emot hög inkomst utan att behöva ta itu med en enda hyresgäst. Hem-hotellkoncept lägenheter är också bästa valet för investeringar.

Om du föredrar bostadslägenheter, kommer senaste tekniken ”smart home system” göra livet bekvämare och enklare.

1+0 lägenheter är 50-58 m2, består av ett vardagsrum/sovrum, kök med öppen planlösning, ett badrum, balkong eller utan balkong finns som alternativ att välja.

1+1 lägenheter är 95 m2, består av ett vardagsrum, ett sovrum, ett badrum, två balkonger och ett kök separat eller öppen planlösning finns som alternativ att välja.

2+1 lägenheter är 120-145 m2, består av ett vardagsrum, två sovrum, två badrum, två eller tre balkonger och ett kök separat eller öppen planlösning finns som alternativ att välja.

3+1 lägenheter är 170 m2, består av ett vardagsrum, tre sovrum, två badrum, tre balkonger och ett separatkök.

Allmänna detaljer av Attraktiva lägenheter till salu i Beylikdüzü, Istanbul

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschBadkarEn-suite-badrumInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Exklusiva lägenheter i ett centralt lägeExklusiva lägenheter i ett centralt läge41.000 €1+0, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulPrisvärda Lägenheter till Salu i IstanbulPrisvärda Lägenheter till Salu i Istanbul41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulLyxlägenheter till Salu i ett bostadskomplexLyxlägenheter till Salu i ett bostadskomplex49.176 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Beylikduzu / IstanbulModerna Lägenheter i ett Perfekt LägeModerna Lägenheter i ett Perfekt Läge50.500 €Std, 1+1, 2+1Beylikduzu / Istanbul