Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Off-plan bostäder i Turkiet

koncepten av Grov konstruktion Fastigheter Investera i Turkiet

Begreppet före bygginvesteringar (eller helt enkelt kallas ) OFF-Plan investeringar när det gäller fastigheter är i grunden ganska smart sätt som många har gjort miljontals. Idén är mycket enkel egentligen. Investera i en turkisk egenskap innan när den är i planeringsstadiet.

koncepten av Grov konstruktion Fastigheter Investera i Turkiet

Begreppet före bygginvesteringar (eller helt enkelt kallas utanför planen placeringar) när det gäller fastigheter är i grunden ganska smart sätt som många har gjort miljontals. Idén är mycket enkel egentligen. Investera i en turkisk egenskap innan när den är i planeringsstadiet. läs mer >>

De som kommer att bygga dessa byggnader behöver pengar och finansiärer för att göra få byggnaden från marken. Genom att investera (i 1 eller 2 fall väsentligt köpalternativ att köpa) i enheterna, i allmänhet lägenhet enheter i större efterfrågan områden, innan marken är skadad finansiärer har ofta möjlighet att investera för cent på den förutspådda dollarn när byggnaden är klar och kan åter sälja fastigheten med full marknadsvärde när byggnaden är klar kasserar skillnaden i 1.st investeringen och standardavvikelsen pris.

Off-plan Fastigheter är billigare i Turkiet

Detta är en alla vinner scenario för många byggare eller "ägare" av fastigheten i frågor eftersom "pre-säljande" enheterna tillåter utlåning medel att lita på projektets genomförbarhet som en kontant löntagare genom att sälja många av de enheter sight unseen. Förmånen för finansiärer är att de kan köpa till ett billigare pris projektering än efteråt, och kan sälja senare på full marknadsvärdering (eller högre i vissa stor efterfrågan och under mättade områden för fastigheter). Därför är det en billig investering strategi.

Denna typ av investeringar är inte alls så glamoröst vissa som flippa hus. Det finns inte något djur till skönhet restaureringar. Det finns dock några saker som verkligen bör komma ihåg när du gör den här typen av utbyte.

Först ingen egendom satsning någonsin säkert att gå med vinst oavsett vad de blanka lilla broschyrer berätta. Med befintliga trender i fastighetsförsäljningar, är detta inte alltid den bästa miljön för projektering investerar även om dessa saker har en benägenhet att ändra på en oupphörliga grund och att marknaden skulle kunna titta upp igen i framtiden.

Andra är nätverk oftast den mest effektiva sättet att bryta sig in denna verksamhet. Det finns alla typer av fluga på natten skulle vara investerare i fastigheter. De som på något sätt lyckas sista är de som nätverk med andra fastighetsmäklare samt folk som har exakt intressen och erfarenheter med off-plan investeringar. Gå lokala grupper samt online grupper som behandlar särskilt med denna typ av investeringar för att få mer info snabbare. De berörda utgifterna kan tyckas skrämmande i början, men de är mycket mindre än kostnaderna för att komma in över huvudet genom att inte ha en förståelse för även de mest grundläggande "ins" och "outs" av projektering egendom investera.

Tredje, utveckla ett tätt sammansvetsat förhållande med en fastighetsmäklare som är specialist på just detta slags egendom investera i Turkiet. Detta kommer att visa sig vara det mest fördelaktiga sak du någonsin kan göra för att försäkra framtida framgång. Att utveckla den rätta relationen med rätt mäklaren är det enkelt att få information om nya egenskaper innan de gör det till den offentliga sektorn. Detta placerar dig i sällsynta och fantastiska läge stryk utmaningen att stansen. Detta ger dig en mycket bättre chans att få de absoluta lägsta priser som ofta missas genom att vänta för länge med att göra förvärvet.

Fjärde, vara redo att hålla tag i fastigheten för en liten stund om du vill göra det. Problemet med projektering investera är att det inte finns några garantier för att när det är dags att du kommer att ha möjlighet att "försegla affären". Saker kommer upp även när du har en konsument som är redo och entusiastisk för att göra inköp. Mycket enkelt finns det tillfällen när du behöver hålla fast egendom under en kort tid och regelbundet som en långsiktig investering. Några alternativ när det gäller långsiktiga lastrum skulle inkludera hyra fastigheten ut till turister om det är en betydande efterfrågan besökare område. Du kan använda din fastighetsmäklare för att hjälpa till med det. Detta tillåter den egendom som skall tjäna lite intäkter tills försäljning kan ske. Andra beslutade att hålla tag i fastigheten som ett privat fritidshus för sig själva, kompisar och familj. I slutändan är det viktigaste att det finns en "plan B" för fastigheten om affären faller igenom och du är kvar att betala den månatliga not

Projektering fastigheter investerar kanske inte har den "namn i ljus" överklagande som andra typer av investeringar bär men det finns en praktisk investering stil som har förmågan att ta in stora vinster. Namnet på spelet när det gäller att investera är vinst så håll detta under övervägande när man tänker på din investering alternativ. Detta är en av de typer av investeringar som behöver (oftast) minsta kapital på framsidan.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(80)12Månad(22)24Månad(36)36Månad(18)48Månad(6)60Månad(7)( %0 ränta )

TypAlla(517)Lägenheter(375)Villas(101)Land(19)Kommersiella Fastigheter(6)

SovrumAlla517Studio(30)1+1(177)2+1(271)3+1(243)4+1(159)5+(39)

PrisklassAlla(517)25.000 € - 40.000 €(4)40.000 € - 55.000 €(48)55.000 € - 75.000 €(93)75.000 € - 100.000 €(88)100.000 € - 125.000 €(65)125.000 € - 175.000 €(59)175.000 € - 250.000 €(42)250.000 € - 500.000 €(65)500.000 €+(55)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA LÄGEN(517)ANTALYA(235)ISTANBUL(67)ALANYA(113)BODRUM(42)BELEK(26)KEMER(12)KAS / KALKAN(16)TRABZON(6)

GÅ TILL
TOPPEN