Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Belek Lägenheter | Belek lägenhet till salu

Det finns 14 golfbanor i Belek och Kadriye betjänar året runt för golf turister från hela världen. Visa golf lägenheter till salu i Belek och Kadriye.

Golf Championships Ökar lägenhet Priser i Belek

Belek är en stad i Serik distrikt i Antalya, Turkiet. Antalya är en gammal kulturarv för landet. Utgrävningar i 2008 ledde till nya uppgifter och det är nu tror att staden bildades tidigare i 3: e århundradet f.Kr. Man tror att kung Attalos bjöd sina män att hitta "himmelriket på jorden" och de hittade Antalya. Han byggde staden och kallade det Attaleia, vilket senare ändrades till Adalya och Antalya.

Provinsen har gått igenom olika härskare, religioner och kulturer. I 2: a århundradet staden besöktes av Paulus av Tarsus och det ledde till att spridningen av kristendomen i området. Provinsen var en gång styrdes av bysantinska riket, och betraktades som ett mycket vackert område av den arabiska resenären Ibn Battuta. Det var senare under Osmanska riket tills kalifatet slutade i första världskriget.

Belek är ett av de centra för turismen i Turkiet. Själva staden drivs av sin egen kommun. Det finns många olika typer av boende som finns i området, inklusive mer än trettio 4-stjärniga och 5-stjärniga hotell. Tillsammans med boende, kan människor och turister hitta olika nöjesetablissemang och tjänster.

Belek har haft fördelen av att vara den mest finansierat område av den turkiska turismdepartementet. Under årens lopp har Belek blivit ett av utvecklingsländerna Golf av Turkiet och kan ses som ett hot av Algrave. Det finns nu många olika turisternas fläckar för golfare och området fortsätter att utvecklas ännu mer bekvämligheter för golfare.

Självklart, när golfare från hela världen kommer, måste de bo någonstans. Många golfare nu köper fastigheter i BelekLägenheter i Belek finns med många olika faciliteter och är inte långt från golfbanan (1200m är längst avståndet!). Belek Golf lägenheter erbjuder invånarna med olika faciliteter som: pooler, bastu, berg och utsikt över floden, gym, säkerhet, parkering och generator. Gäster och invånare kan luta sig tillbaka och slappna av när de vill. Barnen kan njuta av den privata poolen som finns med hyreshus medan golfare kan njuta av en komplett golfupplevelse.

En mycket attraktiv golf championship, "World Golf Amatör lagmästerskap 2012" kommer att hållas i Belek, Turkiet. Dessa anläggningar tillsammans med den ideala platsen för lägenheterna har lett till ökningen av lägenheten priser i hela Belek. Golf villor i Belek har också en stor efterfrågan under 2011 av egendom köpare.

Golfare kan besöka någon golfbana som de vill. Alla golfbanor finns i närheten och kan nås när som helst under dagen. Det finns också många köpcentrum i närheten. Naturligtvis kan människor också njuta av god mat på någon av restaurangerna i de trettio 4-stjärniga och 5-stjärniga hotell.

Turister lockas till denna stad, eftersom det finns många olika historiska platser i närheten. Dessa platser inkluderar den hellenistiska staden Perge, som var ockuperat av grekerna från 323 f.Kr. till 146 f.Kr. och den stora Aspendos amfiteater som fortfarande rymmer 15.000 personer. Amfiteatern är mer än 2000 år gamla och fortfarande är öppen för allmänheten. Många olika baletter, opera och klassisk festivaler fortfarande hålls där under den öppna luften.

Kontrollera andra lägenheter till salu, lägenhet i Alanyalägenheter i Kemer, lägenhet i Antalyalägenhet i Turkiet

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(3)Lägenheter(3)Villas(12)Land(7)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla3Studio(0)1+1(1)2+1(2)3+1(0)4+1(1)5+(0)

PrisklassAlla(3)40.000 € - 55.000 €(1)55.000 € - 75.000 €(1)75.000 € - 100.000 €(1)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA BELEK(3)CENTRUM(3)

GÅ TILL
TOPPEN