Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fastigheter i Belek

Antalya Homes säljer golf villor och lägenheter i Belek och Kadriye.

Belek och Kadriye, kapital städerna golf i Turkiet

Belek ligger i den vackra provinsen Antalya och är den främsta golfresort i Turkiet. Den totala befolkningen i Belek skiljer sig från 10.000 och 75.000 beroende på hög-och lågsäsong, Det varma klimatet och närheten till Antalya provinsen gör Belek en perfekt golf destination (året runt)' Kadriye är granne till Belek. Avstånd mellan Kadriye och Belek är ca 4 km.

När vi skriver "golfbanor i Belek" eller "Hotell är i Belek", det räknas också hotell och golfbanor i Kadriye.

Belek är bland de centra turistnäringen i Turkiet. Det finns 30 fem-stjärniga och fyra-stjärniga hotell, 14 golfbanor och flera andra underhållning, tjänster och anläggningar boende. Belek kommun låter låga byggnader i stadens centrum. Det finns golf villor och lägenheter till salu på 2 eller 3 våningar hög. Egenskaper är mycket nära golfbanor och stranden i Belek. Mestadels egendom köpare är från Storbritannien, Norge, Sverige och Tyskland. Numera ryssarna intresse även golf fastigheter till salu i Belek och Kadriye.

Historia av Golf i Turkiet

Belek och Kadriye är ett växande turkiska golf centra. Tycka till förmån för ett kort avstånd från Antalya internationella flygplats, Belek och Kadriye städerna är "markerade området" av turkiska kommun som har utformats särskilt för golf turismen i 1990-talet.Planen är att etablera 22 golfbanor med bara 5 golf stjärniga lyxhotell. Projektet syftar till att utveckla golf i Turkiet och skräddarsydda golf turism för rika turister. Under 2008 Turkiet erkänts av IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) till "Bästa Golf Destination Europa". Men det finns även några golfbanor i Kusadasi, Istanbul, Dalaman och Bodrum, fick utmärkelsen främst ges tack vare Belek.

Med överflöd av mästerskapet golfbanor, såsom de som är designade av Nick Faldo och Colin Montgomerie, är Belek blir allt vanligare att golfare som har en hög aktning för sina kurser och dra nytta av de året-runt spelar chanser i fina Vädret i området. Belek är Carya Golf Club var värd för 2010 European Challenge Tour. År 2012 kommer Belek värd för World Amateur Golf Championship, som bara bevisar att Turkiet är nytt utvecklat golf destination i världen.

Fastigheter till salu i Belek

Om golf är inte din hobby, så ska du inte bli besviken så Belek har massor av andra vackra platser och intressen för att hela familjen att bo i andra orter, bland annat i Alanya och Altinkum. Fastigheter i Belek avgränsas av vackra omgivningar. Belek är också känd för sina gyllene långa sandstränder som huvudnummer kristallklart vatten samt ett fastställande av berg, som kommer att locka både äventyrare och naturälskare. Belek är den perfekta platsen för att köpa en fastighet i Turkiet .

Belek är rik på kultur, grottor, vattenfall, gamla städer och skidåkning. För de människor som är extremt äventyrligt, ger Belek också ridning, forsränning, dykning, vattensporter, jeep safari, och mycket mer.

I Belek centrum, är dess moské ligger intill statyer och ett vattenfall visar att vägen till en omfattande shopping i Belek s boulevarder. Belek spelar en viktig roll i den allmänna turismen planer Turkiet, som redan har haft betydande investeringar av den turkiska turism ministeriet. Landet börjar att överträffa Algarve för de kvantiteter golf turister per år. Icke-golfare och golfare både inser möjligheten att fastigheter i Belek ger både investeringar och helgdagar.

Hyresintäkter avkastning är hög i Belek

Klimat Belek är mild på vintern. Alla golfbanor i Europa är under snön, när solen skiner i Belek vid vintertid. Vintern är högsäsong för Golf i Belek, Turkiet. Hyresintäkter tillgången på Belek är mycket hög i vintern. Det är därför fastigheter till salu i Belek är en god egenskap investeringsmöjlighet. Hyresintäkter är mycket hög i Belek. Det är inte svårt att hitta hyresgäster i sommartid. Det är lätt att hyra för golfare på vintern i Belek också. Det finns fastigheter till salu i Belek och Kadriye med hyresintäkter garanti.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(22)Lägenheter(3)Villas(11)Land(7)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla22Studio(0)1+1(1)2+1(3)3+1(4)4+1(6)5+(2)

PrisklassAlla(22)40.000 € - 55.000 €(1)55.000 € - 75.000 €(3)75.000 € - 100.000 €(4)100.000 € - 125.000 €(4)175.000 € - 250.000 €(5)250.000 € - 500.000 €(3)500.000 €+(2)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA BELEK(22)CENTRUM(17)KADRIYE(5)

GÅ TILL
TOPPEN