Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fastigheter i Kemer

Prisvärda fastigheter till salu i Kemer med fantastisk berg och havsutsikt.

Fastigheter till salu i Kemer av Antalya Homes Fastighetsmäklaren

Kemer är en magnifik kust orten vid foten av den stora Taurus Mountain. Det är en del av Antalya provinsen och ligger på Medelhavets kust, 40 km från Antalya. Kemer var tidigare en lugn, lantlig området till 20 år sedan när det alltmer översvämmas av semester komplex gör det en viktig del av det turkiska turism. Idag Kemer är fullspäckad med eleganta hoteller, restauranger, klubbar och barer i sin centrum och i dess förorter som Aslanbucak, Kiris, Camyuva och Tekirova. För att inte tala om de historiska ruiner som talar om ett rikt för flutet och pittoreska kuster som ger en känsla av lugn som Phaselis.

Kemer är ett idealiskt val för turister och infödingar som vill få ut av det liv rörelse i staden, ta en paus från din vardags liv och bara koppla av. Haven, berg och tallskogar tillsammans gör Kemer ett perfekt resmål. Yacht turer som låter turister utforska den magiska skönhet, dolda vikar och naturliga panoraman, eller en promenad längs trottoarerna för att se matta vävare på jobbet och njuta av turkiska specialiteter såsom Gözleme (pannkakor) och ayran (drickyoghurt). Kemer er en fantastisk skönhet i Medelhavet.

Eftersom Kemer ökar i popularitet bland turister, är fastighet i Kemer ses som en lönsam investering. Eftersom det är rikligt med vackra omgivningar och historiska artefakter, är fastigheter i Kemer tilltalande om du söker hög avkastning investeringar. Många utländska medborgare funderar på att köpa fastighet i Kemer och en hel del har redan köpt fastigheten under de senaste åren. Det är inte bara fastigheterna i Kemer att betraktas som enbart en investerings möjlighet men många också ser det som ett permanent hem.

Kemer fastighet spriserna väntas stiga inom några år eftersom fler och fler människor visar intresse för Kemer som en lyxig och vacker land. Fastigheter i Kemer ser lovande ut och förväntas växa stadigt. Fastighets marknaden har haft en stadig tillväxt under de senaste åren på grund av Kemer ger människor möjlighet att fly folkmassorna. Du kan köpa lägenheter i Kemer och använda det som ett andra hem eller hyra fastigheten när det är ledig både turister och infödda. Olika delar av Kemer har olika värden i fastighets marknaden.

Du kan få ett brett sortiment av egenskaper såsom moderna villor, stilrena hus på landet, lyxiga lägenheter och mer enligt din smak och budget. Antalya Homes Fastighetsmäklaren erbjuder därmed en utmärkt investering möjlighet att investera med en hög kapital avkastning i Kemer.

För att de er endast 55 km till den internationella flygplatsen i Kemer och 45 km till staden Antalya, fullt utrustat privata sjukhus och kvalitets privata skolor, kan Kemer ses som en lönsam affär. Du kan njuta av sola 300 dagar per år på sina enorma stränder, åka skidor i den snötäckta bergen, spela golf, njuta av god lokal mat, titta på FIA World Rally Championship, leva exterem sport, se historiska platser, och mera. Allt detta är mycket lättare när man har ett vackert fritidshus i Kemer

Visa lägenheter till salu i Kemer och hus i Kemer

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(2)Lägenheter(0)Villas(2)Land(0)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla2Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(2)4+1(1)5+(0)

PrisklassAlla(2)125.000 € - 175.000 €(1)175.000 € - 250.000 €(1)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA KEMER(2)CENTRUM(2)

GÅ TILL
TOPPEN