Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Golf villor till salu i Belek och Kadriye

Lyx golf villor till salu listor i Kadriye och Belek. Fastighet i Belek är relaterad sida. 

Golfbanor och golf Turism lockar fler människor att köpa en Golf Villa i Turkiet

Turkiet är en av de få platser i Mellanöstern som erbjuder en oklanderlig semester. Rankad som den 6: e största semestermål i världen, är Turkiet hem för över 30 miljoner turister varje år. Med sin enastående landskap, vackert väder och uppsjö av aktiviteter, behagar Turkiet varje turist, unga och gamla. En av Turkiets största attraktioner är golf.

Vad är en Golf Villa?

En av de mest eftersökta Frågor och svar avser vad en golf villa är. De flesta människor vet vad normala villor är men har ingen aning om vad en golf villa är. Golf villor är inte precis villor med golfbanor i dem. Lyxiga och rymliga villor, som ligger precis intill (eller mycket nära) en golfbana.

I de flesta fall är golf villor belägna intill en golfbana. Kom ihåg att de inte ligger på golfbanan utan bredvid.

Golf Villas är en favorit bland de flesta semesterfirare. Inte bara får de att njuta av allt sitt orten har att erbjuda, kan de njuta av en stor golfrunda utan att gå för långt. Om du någonsin har upplevt magin i en golf villa i Turkiet, till exempel en golf villa Kadriye, vet du vad en sann golf villa ser ut.

Varför Golf?

Golf har varit på uppgång i Turkiet för tre huvudorsaker. Dessa inkluderar:

• 1. Landskap - Landskapet av Turkiet är verkligen vacker. Dessutom har Turkiet tagit full nytta av denna skönhet och har byggt magnifika golfbanor och villor golf. Golfälskare vet att för en verkligt minnesvärd golfsemester, måste du bo på golf villor. Att bo på en golf villa i Turkiet kan du göra just det.

Detta är en av de främsta anledningarna till varför Turkiet har utvecklat hundratals golf fastigheter. Den fantastiska golfbanor och golf turism lockar betyg för ivriga golf fans till Turkiet.

• 2. Ort - Självklart kan ingen spela golf på en semester 24/7. Men erbjuder Turkiet fortfarande några stora attraktioner som lägger till sin charm. De vackra stränderna, historiska platser och monument, stora nöjescenter, klubbar, parker rekreation, köpcentra och hisnande parker lägga alla till Turkiets charm.

Med så mycket att göra i Turkiet, är det ingen överraskning att varje turist vill köpa en golf villa i Turkiet.

• 3. Golf villor - Om det finns en anledning att älska golf i Turkiet, är det för golf villor. Golf villor i Belek är ett bra exempel på vad stora golf villor är. Rymliga, lyxiga och naturligtvis, precis intill några fantastiska golfbanor.

Då igen, om en turist hyr en golf villa i Kadriye, de ändå inte skulle vara miste. Inte bara är det hisnande golfbanor i närheten villorna finns det också en enorm idrottsanläggning och en resort & spa också.

Oavsett om du bor i exempel villor eller  golf lägenheter som de i Kadriye eller Belek, kommer du inte besviken. Med fantastiska väder och hisnande landskap, kan du njuta av en fantastisk golfrunda när du vill. Om du har familj, det finns gott om aktiviteter för dem i Turkiet.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(12)Lägenheter(190)Villas(12)Land(7)Kommersiella Fastigheter(5)

SovrumAlla12Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(2)4+1(4)5+(3)

PrisklassAlla(12)250.000 € - 500.000 €(9)500.000 €+(3)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ANTALYA(12)KONYAALTI(3)LARA(6)CENTRUM(1)DOSEMEALTI(2)

GÅ TILL
TOPPEN