Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Investeringar Turkiet

Turkiet fastigheter har blivit en populär investering alternativ för många européer. Det finns direktflyg till Antalya och Istanbul från nästan alla städer i Europa och Ryssland. Här är några skäl att överväga en fastighetsinvestering i Turkiet. 

Det finns många olika kommersiella fastighetsobjekt som lokaler med bra hyresintäkter till salu, tomt för hotellbygge, hotell till salu i Antalya, hotell till salu i Istanbul, affärscenter med garanterade hyresintäkter, tomt för husbygge, villatomter och kommersiella fastigheter med banker som hyresgäster. Vi vill vänligen meddela dig att alla investeringserbjudanden är exklusivt för Antalya Homes Real Estate. Som företagspolicy har vi alltid direktkontakt med fastighetsägarna

Investera i Turkiet

Det är också en mycket viktig och populär semesterort. Det finns flera skäl till att överväga att investera i turkiska fastighet. Jämfört med många andra länder som Spanien, Grekland, Portugal och Frankrike, priserna är betydligt mindre. Det finns många fastigheter investeringsmöjligheter, som off-plan investeringar, flerbostadshus och hotell. Dock kan dessa låga priser inte alltid vara tillgänglig. Under de kommande åren förväntas Turkiet att vara en del av Europeiska unionen, också.

Fastighetens pris i Turkiet

Ekonomiska villkor och medvetenhet om Turkiet är imponerande. En annan anledning att investera i turkiska egenskaper är styrkan i ekonomin. Ekonomiska förutsättningarna fortsätter att förbättra och stärka. Den främsta orsaken är den enorma ökningen av turism och industrier runt turism. Det finns många utmärkta semester fläckar, och de är mycket prisvärda, jämfört med många andra turistområden. Dessutom har landet en strategisk plats för många olika marknader i världen.

Förvaltningsfastigheter till Salu i Turkiet

Att bo i Turkiet är billigt

När man överväger investeringar i ett främmande land, är levnadsstandarden mycket viktigt. Turkiska levnadskostnader betraktas låga, av många standarder och detta ger utländska investeringar mer egendom för pengarna. Många egenskaper kan köpas för betydligt mindre än andra länder i Europa. Men de ekonomiska villkoren förbättras, kommer levnadsstandarden förbättras också. Detta innebär att det kan vara den perfekta tiden att investera i fastigheter. Många tycker det turkiska väder och klimat mycket trevlig och joyfull. Sun är gratis. Du kan fastställa under Sun när du vill. Du kanske vill tillbringa en avkopplande semester på den varma strandade och simma i havet. Medelhavets kustlinje har varma somrar och varma vintrar. Men om man är i svalt väder sporter som skidåkning, bergen är inte långt borta. De turistattraktioner är ett utmärkt område att investera i hotell och lägenheter.

Förvaltnings Fastigheter till Salu

Det finns ett stort urval av turkiska egendom att välja mellan. Du kan överväga att investera i ett hotell i Kemer. Gästerna kan njuta av stranden och utmärkt shopping och restauranger. Kanske ett hyreshus i Camyuva är enligt dina önskemål. Dina hyresgäster kommer att få en fantastisk utsikt över bergen. De kan också njuta av bad i poolen och ta en promenad i trädgården.

Inköp turkiska egenskaper kan vara en lukrativ investering. Den inbjudande klimatet är exceptionellt för turism handel och en stark ekonomi innebär en ljus framtid. Du kan hitta mycket lägre priser på grund av lägre levnadskostnader. Emellertid är dessa villkor förväntas förändras i framtiden. Det är en bra idé att investera i Turkiet fastigheter snart.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(9)Lägenheter(348)Villas(94)Land(18)Kommersiella Fastigheter(9)

SovrumAlla9Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(0)4+1(0)5+(0)

PrisklassAlla(9)250.000 € - 500.000 €(1)500.000 €+(8)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA LÄGEN(9)ANTALYA(5)ISTANBUL(4)

GÅ TILL
TOPPEN