Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Istanbul Lägenheter | İstanbul lägenhet till salu

Antalya Homes Fastigheter erbjuder fastigheter i Istanbul. Det finns fastigheter till salu i Beylikdüzü, Taksim, Zekeriyaköy och Sariyer. Sök efter fastigheter i Istanbul och fastighets priser i Istanbul. 

Arabiska kuststaterna nya trenden är att köpa lyxiga lägenheter i Istanbul

Köpa lägenheter i Istanbul har blivit en trend i dag. För medel klassen och ekonomiskt exklusiva individer som letar efter alternativ till dyra fastigheter i tidigare trend områden, Turkiet och Istanbul är specifikt i rampljuset. Staden har ett växande antal nybyggnadsprojekt flerfamiljshus lägenhet strukturer som sträcker sig från hjärtat av staden mot väster, där en av de stora internationella flygplatserna ligger.

Det finns ett antal skäl till varför denna stad är ett köp plats alternativ som är mer populär. Dessa inkluderar klimat, positiv ekonomisk tillväxt, möjligheter och levnadskostnader. Den översta köpare i termer av siffror är Tyskland, Ryssland och Storbritannien. Istanbul har identifierats som den mest attraktiva marknaden fastighetsinvesteringar i hela Europa. Med utnyttjande av denna uppfattning att investera i en lägenhet gör för personligt bruk eller för en attraktiv inkomst möjlighet som fastigheter hyrs ut till boende eller besökare till staden.

Andra platser i Europa som har varit tidigare utropat som stora investeringsmöjligheter har försvagats, åtminstone i viss utsträckning. Ekonomin för enskilda länder har påverkat utländska investeringar, samt att inhemska investeringar svårare. Folk är ovilliga att investera i områden där det finns en risk för devalvering, högre skatter, eller fullständig ekonomisk kollaps. Hoppas på en ökning av värdet på en investering är en av anledningarna till att köpa lägenheter i en annan lokal.

Turkiet är proaktiv om att uppmuntra investeringar från utlänningar. Nyligen var lagarna reformeras för att öka mängden av fastighetsvärdet som kan innehas av medborgare i andra länder i Turkiet. De dollarn belopp har i huvudsak fördubblats. Detta ökar värdet av de investeringar som görs av dem som har råd att göra det.

Ekonomin är Istanbul är stark och växande. Detta är i kontrast till andra orter i Europa nyligen. Det finns nya byggnader poppar upp som är utvecklade av företag som är väl kända för sin stabilitet och finansiell uppbackning. Dessa lägenheter är välutrustade och välskötta. Åldern på den växande medelklassen är en annan orsak till en stark investering marknaden i landet. Nästan två tredjedelar av befolkningen är under 34 år. Energin av folket, medan svårt att mäta specifikt, kan vara en anledning till investeringar i landet och staden kan vara en positiv sak.

Ofta är den första fråga som ställts av en utländsk köpare om priset. Som med alla hotell i Istanbul, kommer priserna variera från en $ 60,000 studio till lyxvillor toppning $ 15 miljoner. Identifiera marknaden för en viss typ av investering är viktigt innan du sätter in pengar i fastigheten. Skaffa en väl respekterad turkisktalande advokat är avgörande för fastighetsinvesteringar.

Processen för att köpa en lägenhet eller annan fastıghet i Turkiet har tre faser. Köparen och säljaren underteckna en officiell köpeavtalet innan i Antalya Homes Fastigheter. Detta dokument lämnas in till Land Registry Office. Den fastinghetsregistreringskontoret skickar ansökan till den militära högkvarter för att få ett godkännande. Ansökan åtföljs av bilder och nödvändiga skatter och avgifter betalningar. Lagfarten därefter beviljas efter försäkran om att fastigheten uppfyller de nödvändiga kraven. Detta överför formellt ägandet av fastigheten.

Oavsett om du vill köpa lägenhet i Istanbul eller villa i Istanbul som en plats att gå i pension eller en plats att investera, det lovar att bli ett attraktivt alternativ. Ekonomin har vuxit och har inte lidit katastrofala åtstramning som visas i de andra europeiska nationer. En livfullhet i attityd och proaktiv strategi är anmärkningsvärt. Tillväxten på bostadsmarknaden behövs för att hålla jämna steg med den växande befolkningen i stad och land. Lagarna för fastighetsägande också främja ägandet av utlänningar, medan bolåneräntor främja investeringar i fastigheter.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(38)12Månad(8)24Månad(16)36Månad(13)48Månad(5)60Månad(3)( %0 ränta )

TypAlla(45)Lägenheter(45)Villas(11)Land(1)Kommersiella Fastigheter(4)

SovrumAlla45Studio(13)1+1(33)2+1(40)3+1(39)4+1(22)5+(3)

PrisklassAlla(45)40.000 € - 55.000 €(5)55.000 € - 75.000 €(2)75.000 € - 100.000 €(9)100.000 € - 125.000 €(7)125.000 € - 175.000 €(10)175.000 € - 250.000 €(5)250.000 € - 500.000 €(8)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ISTANBUL(45)AVCILAR(1)BAHCELIEVLER(1)BAHCESEHIR(4)BAKIRKOY(2)BASAKSEHIR(3)BESIKTAS(1)BEYLIKDUZU(9)BEYOGLU(1)BUYUKCEKMECE(1)ESENYURT(3)EYUP(3)GAZIOSMANPASA(1)GUNESLI(2)GUNGOREN(1)KUCUKCEKMECE(4)SANCAKTEPE(1)SISLI(4)SULTANBEYLI(1)TOPKAPI(1)ZEYTINBURNU(1)

GÅ TILL
TOPPEN