Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Istanbul Villor | Hus i Istanbul till salu

Istanbul hus på nätet. Det finns många dröm villor i Istanbul erbjudanden. Billiga hus till salu i Istanbul. Kollar turer tillgängliga för lyxvilla Istanbul. Hus videos och fotos tillgängliga.

Hus till salu i Istanbul

Även om namnet Istanbul frammanar bilder av mystiska och forntida historia, är denna stad en stor europeisk metropol samt en asiatisk plats. Ett ökande antal människor, både i Turkiet och på andra ställen på kontinenterna Europa och Asien söker hus till salu i Istanbul. Dessa människor är unga proffs såväl som utländska investerare. En tredje grupp är intresserade av denna stad som en plats för pensionering eller semester fastıgheter.

Inverkan av Asien och södra Europa återspeglas i bostäder stilar. Med ett urval av många områden i staden, kan köpare hitta en lämplig plats, så länge det är i linje med den allmänna arkitekturen i regionen. Utrymmen som drar nytta av klimatet och begreppet villor, i motsats till stilar från nordeuropeiska länder är typiska.

Klimatet i denna del av världen är bäst beskrivas som Medelhavet, med varma somrar och milda vintrar. Detta gör fastigheten i Istanbul attraktivt för utländska bostadsköpare såsom ryssar och nordeuropeiska länder. Ryska köpare är angelägna om lägenheter i Istanbul. Trots ryska och Eurpean köpare, Mellanöstern köpare söker villa i Istanbul som deras andrahem i Turkiet. Nackdelen med att platsen är att det kan vara ganska fuktigt. De flesta morgnar är dimmig, särskilt i områden som är närmare till vattnet eller kustlinje.

Utländska fastighetsägande har förenklats under de senaste tre till fem åren. Bolåneräntorna har sänkts, hämta hem ägande i räckhåll för fler invånare. Spänningen i ekonomin är en fördel i att föra turismen till staden och landet, men det också resulterar i bostadspriserna som vissa att stiga. Utlänningar kan köpa och äga egendom i Turkiet, och kan göra det i sitt eget namn.

Äga fastighet i staden främjas av att nå här är en kort flygresa från de flesta europeiska orter. Detta gör ett besök i helgen eller en längre semester snabbt och enkelt. Du kommer inte att spendera hela semestern tid bara att få till önskad plats. Det finns en mängd kollektivtrafik inom staden, samt enkel anslutningsflyg till kustnära orter inom landet. Invånarna kan njuta av marknader, museer, kulturevenemang och historiska sevärdheter i den gamla staden.

När du söker efter hus till salu i Istanbul, det finns mycket att marknadsföra staden som en omlokalisering eller investering webbplats. Ekonomin är stark och levande. Infrastrukturen är tillfredställande med tillväxt planeras för framtiden. Levnadskostnaderna i dagsläget är liknande den i Spanien på 1980-talet.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(7)12Månad(5)24Månad(1)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(1)( %0 ränta )

TypAlla(11)Lägenheter(48)Villas(11)Land(1)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla11Studio(0)1+1(1)2+1(3)3+1(5)4+1(6)5+(1)

PrisklassAlla(11)175.000 € - 250.000 €(1)250.000 € - 500.000 €(5)500.000 €+(5)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ISTANBUL(11)BASAKSEHIR(2)BEYLIKDUZU(1)BUYUKCEKMECE(3)SILE(1)ZEKERIYAKOY(4)

GÅ TILL
TOPPEN