Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kemer Lägenheter | Kemer lägenhet till salu

Kemer lägenheter till salu i Aslanbucak, Kiris, Camyuva och Tekirova.

Stränderna i Kemer och utländska köpare Lägenhet

Kemer är en sann tropiskt paradis för alla turister besöker Turkiet. Kemer är inte långt från Antalya och är intressant nära Taurus bergskedja. Vad var en gång en liten fiskeby har nu blivit en av de största hotspots i hela Turkiet. Med så många stränder, klubbar, restauranger och köpcentra, som kunde passera upp en chans att bo i en lägenhet i Kemer!

Varför Kemer?

Utländska lägenhet köpare älskar Kemer för sin naturliga skönhet, gyllene stränder och överflöd av roliga aktiviteter. De flesta turister köper fastighet i Kemer eftersom de behöver en prisvärd ställe att bo när de kommer år efter år.

De flesta Kemer fastigheter till salu är faktiskt mycket prisvärd. Utländska köpare väljer att spendera lite pengar på lägenheterna, eftersom de normalt ut för de flesta av dagen och en stor del av natten. Men att spara på hotellkostnader, de köper lägenheter. Med tanke på de mycket överkomliga priserna på lägenheter i Kemer, är det svårt att se varför någon inte skulle vilja köpa en.

En anledning par älskar köpa lägenheter här beror på helt liv som Kemer erbjuder. Inte bara är det många platser att besöka och saker att göra i Kemer, men lugn kan lätt sökas. Lägga panoramautsikt över Taurus bergskedja i ekvationen, och du har själv en ganska tjusig plats.

Det finns 3 huvudsakliga stränder i Kemer. Dessa inkluderar Moonlight Beach, Adrasan Bay och Kemer Beach. Det finns många mindre stränder men det är enklare att konsolidera dem.

Moonlight Beach

En anledning turister älskar kommer till Moonlight Beach är att det är så väl bevarat. Moonlight Beach är en prisbelönt strand som har lovordats för sin renhet och sin positiva miljöeffekter attityd. Det kommer inte att bli en punkt där du ser stranden kantas papperskorgen. I själva verket kommer det aldrig att bli ögonblick där du inte känner naturens kärleksfulla vibbar.

Adrasan eller Cavus Bay stränder

Om det finns en sak som är bättre än en ren strand, det är en ren strand med orörda vatten. Lyckligtvis är detta precis vad Adrasan eller Cavus Bay, erbjuder. Om det finns Kemer lägenheter till salu i närheten av denna vik, kan du räkna med att turister har sina ögon på den. Detta gäller särskilt för par som vill något annat än lugn, romantisk och helt semester.

Kemer Strad

Kemer Beach är en av de bästa stränderna i hela Turkiet. Det är i själva verket skiljer sig från de flesta av stränderna i Turkiet, även Olimpos beach. Kemer Beach erbjuder en mer modern syn på stränder. I själva verket finns det 2 olika typer av stränder i Kemer Beach. Det finns en gyllene sandstrand och en stenig strand också. När du söker efter ett hus i Kemer, utländska fastigheter köpare väljer lägenheter nära Kemer Beach.

Oavsett om det är lugn och ro söks eller några stora stränder, överfyllda med naturlig skönhet, har Kemer allt. Turister som kommer hit gör ofta det smart sak och lägenheter köpoptioner här, spara kostnader för dyra hotell och spendera mer på lyx.

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(0)Lägenheter(0)Villas(2)Land(0)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla0Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(0)4+1(0)5+(0)

PrisklassAlla(0)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA KEMER(0)

GÅ TILL
TOPPEN