Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kemer Villor | Hus i Kemer till salu

Villor och hus till salu i Aslanbucak, Kiris, Camyuva och Tekirova.

Tahtali Mountain Lockar Villa ägare i Kemer

Om det finns en anledning att komma till Kemer, det är för den fantastiska Tahtali berget. Den Tahtali Berget är en av de högsta berget i Turkiets västkust, stiger till en höjd av 2366 meter. I själva verket har denna mycket berg lockade mängder av villa ägare i Kemer.

Den Tahtali Mountain och Cableway

Den Tahtali Mountain är faktiskt en del av "Tahtali Daglari" bergskedja. Dessa berg börjar från Antalya bay och sakta öka i höjd tills den når Tahtali Berget på 2366 meter. I själva verket finns det ingen annan berg som är så hög ännu så oklanderligt nära havet.

Den Tahtali linbana inledde sin verksamhet i september 2007. Efter en enhet genom Beydağları nationalpark du når kabel stationen bilen bas. Härifrån kommer besökarna att tas upp via linbana på nya moderna stugor uppå berget. Denna spektakulära kabel liftkabinet tar 12 minuter tid från 700 meter till 2,365 meter. Kabinen interiören är rymliga med stora panoramafönster som erbjuder spektakulära 360-graders utsikt över den omgivande vackra omgivningen. Se här webbkameran i Tahtali Cableway

Förändringar i köpmönster

När de flesta människor planerar att köpa bostad på utländsk mark, de ser för platser vid stranden, nära restauranger och köpcentra. Men ibland förändras. En sak som turisterna älskar är en majestätisk utsikt. Det är där Tahtali berget kommer i sikte, bokstavligen.

Mycket få villor i Kemer ligger så perfekt som de nära Tahtali berget. Om du letar efter ett hus till salu i Kemer, sedan köpa en nära Tahtali berget. Inte bara får du en fantastisk utsikt över denna majestätiska berg, är du också nära till hundratals restauranger och klubbar och en uppsjö av köpcentra och stränder.

Fastigheter i Kemer

Kemer fastighetsmarknaden är redan mycket höga tack vare inköp av många hus i Kemer. Hundratals turister kommer varje år till Kemer söker en hälsosam semester. Lyckligtvis är Kemer kan erbjuda detta. Med gyllene stränder, ett pulserande nattliv, historiska platser och Tahtali Mountain, är det svårt att missa chansen att köpa egendom här.

Numera har Tahtali berget skönhet lockat allt fler villaägare i Kemer. Inte bara få dig att ha kul på natten, besöka stranden under dagen, men du får också klättra en majestätisk berg. Om turister inte tänker bestiga berget (mycket osannolikt), kan de titta alltid sin skönhet från bekvämligheten av deras hem.

Som framgår är allt fler villaägare väljer att köpa hus och lägenheter i Kemer på grund av den magnifika Tahtali berget. Även om det är inte den enda anledningen till varför villa ägare kommer till Kemer. Det är trots allt en ganska attraktion. Ingenting säger verkligen majestätiska som att titta på en vacker berg. Om du får tid, varför inte ta en vandring på den?

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(2)Lägenheter(0)Villas(2)Land(0)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla2Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(2)4+1(1)5+(0)

PrisklassAlla(2)125.000 € - 175.000 €(1)175.000 € - 250.000 €(1)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA KEMER(2)CENTRUM(2)

GÅ TILL
TOPPEN