Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya

Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / KonyaaltiLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Planritningar-1Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Planritningar-2Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Planritningar-3Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya, Planritningar-4
Pris från 82.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • Antalya / Konyaalti
 • 68 m² till 83 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 07/2017
 • 4
 • Under byggnade
 • 7 km
 • 800 mt
 • 25 km
Objekt-ID AYT-563

Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya

Lägenheter i Antalya, Turkiet ligger i lugna och populära området Liman i Konyaalti. Konyaalti är en välutvecklad och berömd region. Lägenheter till salu i Konyaalti har nära till många sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, basaren, köpcentrum, marknader, parker, bankomater, moské, bageri, skolor och busshållplatser.

Lägenhet med avbetalningsplan har 800 m till stranden, 5 km till 5M Migros, 7 km till Antalya centrum och 25 km till den internationella flygplatsen i Antalya.

Bogaçay-projektet, Tunektepe linbanan, Minicity, Antalya Akvarium och Glas Pyramiden är några utav sevärdheterna som ligger i denna region. Dessutom har man 30 minuter med bil härifrån till populära turistorten Kemer.

Komplexet består av ett block med fyra våningar och totalt 36 lägenheter. Komplexet har butiker på markplan och första våningen. Lägenheterna på 4: e och 5: e våningen har havsutsikt. Havsutsikt nybyggda komplexet har många faciliteter som väl designad trädgård, parkeringsplats, pool, barnpool, gym, bastu, vaktmästare, hiss, 24/7 säkerhetskamera system och en säkerhetsvakt.

Det finns 2 olika typer av lägenheter till salu

1+1 lägenheter är 68 m² med ett vardagsrum med öppet kök, ett sovrum, ett badrum och en balkong.

2+1 lägenheter är 83 m² med ett vardagsrum med öppet kök, 2 sovrum, ett badrum och en balkong.

Alla lägenheter i Konyaalti, Antalya har köksutrustning, luftkonditionering i alla rum, garderob, trådlös internet, porttelefon med skärm, elektrisk varmvattenberedare, duschkabin i alla badrum, belysningssystem och satellit-TV-system.

Lägenheter till salu har en flexibel avbetalningsplan

Det finns en stor möjlighet att få kredit direkt från byggföretaget i Antalya, Turkiet. Processen är ganska enkel. Allt du behöver är ett köpekontrakt med byggföretaget där alla detaljer och betalningar skrivs. Det finns inga ytterligare dokument, papper eller kostnader som krävs.

En räntefri avbetalnings i upp till 24 månader

När du köper en lägenhet från detta byggföretag betalar du 50% av försäljningspriset i början. Sedan kan du betala resten av beloppet i upp till 24 månader utan ränta (2 år).

Om du vill säkra dina betalningar kan du få din lagfart i ditt namn efter att 60% betalats.

Allmänna detaljer av Lägenheter med Havsutsikt till Salu i Antalya

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Inflyttningsklara Nya Antalya LägenheterInflyttningsklara Nya Antalya Lägenheter80.500 €2+1, 5+1Konyaalti / AntalyaAqua CityAqua City80.000 €2+1 dpKonyaalti / AntalyaCrystal HusCrystal Hus82.000 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / AntalyaKanyon 2142 ResidenceKanyon 2142 Residence83.000 €2+1, 3+1 dpLara / Antalya