Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Tomter till salu i Turkiet

Hur du köper er mark i Turkiet som utlänning

Bygga tillåtna mark är mer kommersiella förvaltningsfastigheter i Turkiet. De kallas för "Arsa" på turkiska. Marken köparna finns två typer, investerare och byggföretag. I städer som Istanbul, Ankara och Antalya, om marken ägare berätta de fastighetsbyråer som hans / hennes mark är till salu, det tar i allmänhet 2-3 månader att sälja marken om priset är till marknadsvärde.

Tomt ägare är främst lokalbefolkningen i Turkiet. De flesta av dem är inte i byggnaden eller byggbranschen och de har bara en eller några tomtar till salu. De vill få mest pengar på en gång. Som utlänning, måste du få militära tillstånd enligt den turkiska Property Law. Det är inte tillåtet för utlänningar att köpa egendom nära de militära zonerna. Tillstånd och försäljning tar vanligtvis 5 veckor. För turkiska egendom köpare är denna tid i allmänhet 2-3 dagar.

Nackdelarna med de export och mark köparna;

- "Hitta mark erbjuder". Det är svårt att hitta rätt mark på internet. De flesta av annonserna är gamla daterad som ger felaktig information.

- "Agerar snabbt". Om en utlänning att hitta ett land för försäljning, är de flesta gånger deras pengar utanför Turkiet. Det tar flera dagar att ta in Turkiet.

- "Opålitliga mark ägare". Det är nästan omöjligt att övertyga marken ägaren få några pengar och vänta 1,5 månader. Vi har märkt flera gånger omoraliska beteenden hos säljarna. Till exempel, Marken ägaren få lite sätter in pengar och enades om att sälja för 500,000 euro. Efter Tapu ansökan hörde vi att han försöker sälja marken vi köpte för 600,000 euro genom andra fastighetsmäklare. Vi är i påsen och han försöker få mer.

- "Överprissättning". Det är inte bara utlänningar problem även för turkiska köpare är det ett stort problem. Det är mycket diffiucult att du hittar marken ägare. Du når främst dem genom en fastighetsmäklare. Det är mycket vanligt att dela deras egenskaper mellan fastighetsmäklare. Varje fastighetsmäklare sätter 10% till 50% på priset. Du kan inte veta exakt försäljningspris, om det fler än en fastighetsmäklare.

Våra råd för utländska mark köpare är;
 
- Ta kontakt med en pålitlig fastighetsmäklare, att få information ny mark erbjudanden. Fråga dem de lägger du i deras databas som ett land köpare.

- Förbered dina pengar i Turkiet att agera snabbt.

- Upprätta ett investmentbolag för att få din tapu fastly för din räkning.
(Efter June.2013 export och verkliga personer kommer att kunna köpa marken också mycket snabbt som turkiska folket. Det kommer att skrivas på varje tapu vilket område inte är tillåtet för utlänningar och behöver inte be att militära högkvarter)

- Förhandla direkt med säljaren med din mäklare. Fler fastighetsmäklare mellan dig och säljaren, ju mer du betalar.

Hur man bygger ett bostadsprojekt i Turkiet

Det finns olika typer av bygglov på mark finns i Turkiet, höghus, låg upphov, kommersiella länder, delvis kommersiella och delvis bostäder grunder. När du bestämmer priset på marken, bör du veta hur många kvadratmeter du får inbyggd. Totalt konstruktion kvadratmeter är ditt säljbart område. Totalt byggande området är Keypoint av prissättningen. De byggföretag gör prisberäkning enligt säljbart området.

Enligt den nya fastigheten lag i Turkiet, kan utlänningar inte köpa jord grunder och distrikt. Om de etablerar ett investmentbolag i Turkiet för jordbruk, fabrik, industri eller energiproduktion, än wellcome. Utlänningar kan köpa bara bygga tillåtna mark för investeringar. Byggrätter är för 5 år ges av kommunen i Turkiet.

När ett utländskt bolag eller utländsk verklig person bör du acceptera ett villkor och det förklaras dig av myndigheterna Land Registry,. "Jag förstår och accepterar att jag kommer att bereda fastighetsutveckling och få" bygglov "i 2 år tid på Senaste 5 år kommer jag avsluta utvecklingen. " I fall du inte avsluta denna fastighetsutveckling i tid kommer myndigheterna sätta på auktion din utveckling som det är. Efter att de säljs, får du tillbaka pengarna. Det rekommenderas starkt för utländska köpare förbereda pengar av det totala investeringsbeloppet.

Antalya Homes Fastigheter är rätt partner för mark investerare i Turkiet. Vi kan lösa dina behov på ett professionellt sätt. Våra uppdragsgivare är;
• Alla erbjudanden är online uppdaterade.
• Vi förhandlar bara direkt till säljare och köpare. Vi accepterar inte några andra parter.
• Vi förbereder säkra och pengar att spara kontrakt när du köper och bygga det.
• Vi overprice inte. Vi ber bara 2% från köparen och 2% från säljaren.

Bayram Tekce s Google + sida


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(17)Lägenheter(350)Villas(88)Land(17)Kommersiella Fastigheter(12)

SovrumAlla17Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(0)4+1(0)5+(0)

PrisklassAlla(17)55.000 € - 75.000 €(1)75.000 € - 100.000 €(2)100.000 € - 125.000 €(3)175.000 € - 250.000 €(2)250.000 € - 500.000 €(3)500.000 €+(6)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA LÄGEN(17)ANTALYA(7)ISTANBUL(1)ALANYA(2)BELEK(7)

GÅ TILL
TOPPEN