Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

10 Skäl att Konsultera en Fastighetsmäklare

14.12.2019

Att söka tjänster hos en professionell fastighet när du köper fastighet kan hjälpa till att spara pengar och din tid. Ingen känner den lokala marknaden som en lokal fastighetsmäklare.

Storstäder som Istanbul, Antalya, Ankara, Bursa och Trabzon kommer i framkant när det gäller fastighetsförsäljning i Turkiet, där byggsektorn är full av ny utveckling. Utlänningar som kommer till Turkiet för att köpa egendom kan ställas inför många utmaningar. Kunskap om lokal marknad, planeringstillstånd, titelakt och veta var man ska hitta en pålitlig och ansedd agent i ett mindre känt land. Därför blir det mycket viktigt att använda en professionell fastighetsrådgivningstjänst.

Många utvecklade och utvecklande regioner i storstadsstäder som Istanbul ger köpare svårt i för- och efterköpsperioderna. Att ha en fastighetsmäklare som känner till marknadsförhållandena i regionen, som känner igen byggföretag och kan förhandla till din fördel kan hjälpa dig att köpa en fastighet i Turkiet.

Varför Ska Du Konsultera Antalya Homes Fastighetsmäklare?

1. Hitta den lämpligaste egenskapen utan förvirring

Du måste göra ett brett spektrum av marknadsundersökningar på egen hand. Det kommer att ta längre tid än du förväntar dig att hitta det mest lämpliga hemmet för dig från otaliga egenskaper. Men när du ansöker om professionell fastighetsrådgivning behöver du bara veta budgeten, fastighetskriterierna och när du vill köpa. Fastighetsmäklare som har djupgående kunskap om fastighetsmarknaden hjälper dig att hitta rätt fastighet för dig.

När du gör ett köp köper du inte bara en fastighet, utan du får också lokala och sociala bekvämligheter i ditt område.

Om du vet vad du letar efter, vänligen kontakta oss för att hitta den lämpligaste egenskapen för dig!

2. Olika och detaljerade portföljdatabaser

Tack vare de portföljer som är utarbetade professionellt och analyserade enligt målgruppen kan du enkelt hitta den mest lämpliga portföljen för din budget och de funktioner du vill ha. Av detta skäl, att arbeta med fastighetsbolag där antalet portföljer är stort och väl analyserat kommer att hjälpa dig att hitta rätt fastighet för dig och spara tid. Antalya Homes ® erbjuder dig ett brett utbud av portföljer.

Om du vill köpa fastigheter i Turkiet, kontrollera våra fastighetslistor!Antalya Homes serverar flera platser i Turkiet.

Användarvänlig webbplats

Antalya Homes webbplats har en användarvänlig struktur. Du kan välja fastighetsbetalningsplan, fastighetstyp, antal sovrum, prisklasse och plats med avancerat filtreringssystem. Du kan enkelt få tillgång till information om de områden där fastigheter är belägna, foton, golvplaner, interiör och exteriör. Kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

3. Spara pengar och tid

Tid är den viktigaste knappheten med resurser.

Med den professionella tjänsten som du får från fastighetsmäklare kan du undvika den långa och stressande resan med att köpa fastigheter i ett främmande land.

Du kommer att dra nytta av vikten av professionell hjälp efter att ha upptäckt variationer i priser, långa procedurer och ett brett utbud av alternativ. Som ett resultat av förhandlingen med fastighetsmäklare som strävar efter att erbjuda dig det bästa priset kan du spara oväntade pengar från köp.

4. Bästa prisgaranti

Antalya Homes erbjuder bästa prisgarantin medan du köper en fastighet.

En stor fastighetsmäklare strävar efter att få det bästa priset han eller hon kan få från säljaren, med hänsyn till din budget och behov. Antalya Homes ® ger dig alltid den bästa prisgarantin! Att arbeta med en konsult som känner till regionen och stadsdelen, kommer att känna fastighetens verkliga värde och hur mycket det kommer att kosta dig.

Varför ser vi olika priser på fastigheter på olika webbplatser? Det finns andra skäl att hitta det bästa priset förutom en bra fastighetsmäklare. Antalya Homes erbjuder dig alltid det bästa priset tack vare den ständiga uppdateringen av webbplatsen, daglig valutakursberäkning och ärlighet.

Kolla in varför ser jag olika priser på olika webbplatser? för att hitta en detaljerad information.

5. Stressfri hanterad process

Vill du själv genomföra hela inköpsprocessen eller föredrar du ett fastighetsrådgivningsföretag som tillhandahåller professionell service med sina experter?

Processen att köpa en fastighet är ett viktigt finansiellt beslut. Ju högre transaktionskostnader, desto större är risken. Att arbeta med professionella för att hjälpa till att göra din budget till en investering för rätt fastighet vid rätt tidpunkt hjälper till att undvika att spendera mer än nödvändigt.

Låt din fastighetskonsult hantera hela processen för dig utan att behöva vänta under din köpprocess. Spara tid på jobbet och lämna det till din agent.

6. Garanterad och säker transaktionsprocess

Varje person vill genomgå inköpsprocessen smidigt och göra sina investeringar med sinnesfrid. Av denna anledning bör du samarbeta med de bästa fastighetsbolagen på området som kan garantera sina kunder genom att lita på den egendom de säljer och säljaren. Detta är ett av de viktigaste stegen för din investering utan stress och för din sinnesfrid.

Fastighetskonsulter, som har fullständig och fullständig information om köp och försäljning av fastigheter, lämnar fullständiga och fullständiga deklarationer för köparen och säljaren under överföringen av titeln.

Antalya Homes garanterar en problemfri köp, försäljningsprocess och leverans av titelakt för alla dess fastigheter.

7. Exklusiva tjänster före och efter försäljning

Innan försäljningen Antalya Homes ® erbjuder dig olika tjänster som att hitta det lämpligaste projektet, ordna visningsturer, göra detaljerade förklaringar för att eliminera alla frågetecken i ditt sinne, ansöka om en inteckning, överföring av titeln, advokatsupport, skatter och notarius. Och efter köp; el, vatten, telefon, naturgasabonnemang, öppna ett bankkonto, få skattenummer, göra försäkringar, även hjälpa dig att välja möbler för din heminredning.

8. Juridisk kunskap och vägledning

Lyckliga kunder i Antalya Homes.

Varje land har sina egna lagar och du förväntas följa dem om du vill göra en transaktion i dessa länder. Professionella fastighetsrådgivningsföretag som Antalya Homes ® ger dig den bästa servicen inom många områden och säkerställer säkerheten före och efter försäljning. Liksom överföring av titelakt, bostadsförsäkring, el, vatten, naturgasabonnemang, skattenummer, juridisk forskning på fastigheten, försäljningsavtal, betalningsmetoder och advokattjänster.

Fastighetsrådgivare som har erfarenhet av utarbetandet av nödvändiga handlingar kommer att utföra överföringen av ägandet utan att ignorera något. De konsulter som ansvarar för fullständig uppfyllande av villkoren garanterar alla parternas lycka.

9. 100% kundlycka

Framgångsrika företag vet att att köpa och sälja fastigheter är mycket större än ett kontrakt. Stora fastighetsmäklare säljer inte bara fastigheten till dig utan strävar också efter att ge dig möjligheter att leva ett lyckligt liv genom arbete för att göra dina drömmar till verklighet.

Att arbeta med Antalya Homes ® är början på en relation med en betrodd vän snarare än en kundrelation.

Här är våra vittnesbörd från våra kunder som har köpt hus från oss.

10. Tjänster på modersmål

Att få tjänster på ditt modersmål är viktigt för att eliminera förvirring och ge möjlighet att svara på frågor. Antalya Homes har mer än 100 stater från 17 olika länder som talar 19 olika språk. Det tillhandahåller professionella konsulttjänster för fastigheter med sina internationaliserade fastighetsmäklare med 9 olika språk på webbplatsen.Vi talar ditt språk.

Att Köpa Fastighet i Turkiet

Som ett ledande turkiskt fastighetsföretag med kontor över hela Turkiet kan vi svara på dina frågor, visa exempel på betalningsplaner, välja fastigheter för dig att se och belysa områden som passar din livsstil och vad du vill uppnå med denna fastighetsinvestering. Om något hem fångar din uppmärksamhet från våra fastighetslistningssidor, fyll i förfrågningsformuläret eller använd chattmeddelandefunktionen för att få mer information.

Nyheter8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
16.02.2021
Utländska Investerare Vill Ha Sina Fastigheter i Turkiet!
4.02.2021
Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter
28.12.2020
Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN