Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

2 Sovrum Lägenhet i Avsallar

2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video2 Sovrum Lägenhet i Avsallar, Alanya / Avsallar - video
: på begäran
  • Allmänna detaljer
  • Alanya / Avsallar
  • 100 m²
  • 2+1
  • 1
  • 2
  • 2007
  • 2
  • 10 min
  • 45 min
Objekt-ID ALN-013

Lägenheter 2 Sovrum till Salu i Avsallar 

Komplexet själv är omgiven av gröna områden, och är mindre än 10 minuters promenad från stranden och bara fem minuter från alla bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en stor utomhuspool , anlagda trädgårdar, underhåll och säkerhet på plats. Se andra 2 sovrum eller se andra lägenheter i Alanya.

Alla är önskar att få rätt typ av lägenheter i Santa Ana för dem. Det är inte lätt för någon byggdes för att hysa att skydda dem och deras familj. Vissa kan finna det svårt att avgöra var du kan lösa och vilken typ av hus som de får. Det är viktigt att människor förstår de grundläggande förslag när man försöker hitta den bäst lämpade lägenheten för dem.

Tips i Söker efter en Lägenhet i Alanya

Letar efter den perfekta lägenheten kräver en viss patient. För att kunna få bra resultat med att välja den bästa för dig och dina nära och kära, bör du bli påmind om tipsen nedan för att hitta den ideala typ av lägenhet:

En av de viktigaste saker som människor måste veta samtidigt som letar efter en lägenhet är att de måste veta vad de verkligen vill. Det skulle hjälpa om du lista ned alla möjliga förslag som du har varför du skulle vilja en lägenhet och alla de alternativ som du kanske vill för ett hus. Genom att göra detta, kommer du inte ha några problem med att få den perfekta lägenheten i Alanya för dig.

Andra steget du kan göra för att hitta den lämpligaste lägenheten skulle vara genom att identifiera den budget som du kan betala för en lägenhet. Att ha tillräckligt med ekonomi är avgörande när man försöker att få en lägenhet. Räckhåll ansträngning framgång med tillräckligt med tid, pengar, tålamod och ansträngning, kommer rätt typ av hus bli din i en kort tid.

Dessa lägenheter är slutsålda.

Allmänna detaljer av 2 Sovrum Lägenhet i Avsallar

HissSwimmingpoolI ett komplexTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerDuschBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Orion Resort VOrion Resort V39.000 €Std, 1+1, 2+1, 4+1 dpAvsallar / AlanyaCrown City FlatsCrown City Flats41.000 €Studio, 1+1, 2+1, 3+1dpAvsallar / AlanyaEmerald Dreams LägenheterEmerald Dreams Lägenheter41.000 €1+0, 1+1, 2+1, 4+1Avsallar / AlanyaOrion Garden LägenheterOrion Garden Lägenheter41.000 €Std, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / Alanya