Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

5-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter

5-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Istanbul / Beylikduzu5-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Istanbul / Beylikduzu - video5-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-15-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-25-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-35-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-45-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-55-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-65-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-75-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-85-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-95-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-105-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-115-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-125-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-135-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-145-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-155-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Interiör bilder-165-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Planritningar-15-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Planritningar-25-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Planritningar-35-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Planritningar-45-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter, Planritningar-5
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 40 m² till 80 m²
 • Studio, 1+1
 • 1
 • 03.2016
 • 20
 • UTSÅLD
 • 500 m
 • 6 km
 • 8 km
Objekt-ID IST-078

5-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter

Denna projekt ligger vid motorväg E5 i Avcilar. Ett område under utveckling i Istanbul som erbjuder hög levnadsstandard. Denna projekt är konstruerad som ett 5-stjärnigt hotell från entrén upp till fjärde våningen och residence (privata bostäder) i de högre våningarna med inomhus –och utomhuspool, gym, Turkisk bad, bastu, snackbar och lobby. Alla faciliteter får nyttjas av bostadsinnehavare som hotellgäster. Dessa fina lägenheter är en kombination av elegant, modern design och säkerhet bestående av 262 lägenheter och 8 st. kommersiella enheter.

Ni kommer utan tvekan ha svårt för att bestämma er för vilken hörna som utgör favoritplatsen när ni väl flyttar in, projektet kommer att färdigställas November 2015.

Ett projekt utan motstycke som är inspirerad av vackra Istanbul med goda transportleder till den Europeiska sidan, är ett stort plus för ett 5-stjärnigt hotell. Totalt finns det 262 lägenheter och 8 st. kommersiella enheter utan like med sin speciell läge.

5-stjärnigt komfort

Blunda och njut av ett prestigefullt leverne med restauranger och caféer som serverar smaker från olika världsdelar eller varför inte nyttja möteslokalerna eller sociala facilitererna. Svitlägenheterna har nära till flera populära köpcenter på motorvägen E5 i Avcilar på den Europeiska sidan.

Den här fastigheten är utsåld.

Kontrollera andra Istanbul lägenheter att köpa.

Allmänna detaljer av 5-stjärnigt hotellkonsept med svitlägenheter

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschMöblerKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökCentrumFlygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Kostnadspriset är i Turkiska Lire. Priserna är början priser. Växlingskurs är uppdateras dagligen.

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Exklusiva lägenheter i ett centralt lägeExklusiva lägenheter i ett centralt läge41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulPrisvärda Lägenheter till Salu i IstanbulPrisvärda Lägenheter till Salu i Istanbul41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulInflyttningsklara lägenheter till salu i Istanbul med avbetalningsplanInflyttningsklara lägenheter till salu i Istanbul med avbetalningsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulLyxlägenheter till Salu i ett bostadskomplexLyxlägenheter till Salu i ett bostadskomplex49.200 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Beylikduzu / Istanbul
Vi anställer