Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

56:e Antalya Golden Orange Film Festival börjar 26 Oktober

6.10.2019

56:e Antalya Golden Orange Film Festival börjar 26 OktoberDen 56:e Antalya Golden Orange Film Festival hålls 26 oktober till 1 november på det prestigefyllda Antalya Culture Center och Cam Piramit. Turkiets äldsta och längsta filmfestival, Antalya Golden Orange, betraktas som en av de mest prestigefyllda filmfestivalerna i Asien och Europa.

Antalya Golden Orange har fått erkännande av FIAPF (International Federation of Film Producers 'Associations) och går med i världens främsta filmfestivaler.

Det har gett många viktiga bidrag inom området film och filmkonst. Sedan 2005 organiseras festivalen med titeln ”International Antalya Golden Orange Film Festival”. International Feature Film Competition, National Long Film Competition, National Short Film Competition äger också rum i Antalya Golden Orange Film Festival.

Den viktigaste mötesplatsen för Turkisk film och Turkiets filmindustri sägs vara Antalya Golden Orange Film Festival. Turkiet förbereder sig för 56:e gången för att träffa filmgästerna av World Cinema och lockar till Medelhavets stadsgästkändisgäster från hela världen.

Vid presskonferensen för den 56: e Antalya Golden Orange Film-festivalen, som arrangerades av Antalya Metropolitan Municipality, sa borgmästare Muhittin Böcek detta med entusiasm att "Som vi lovade återvänder vår Golden Orange Film Festival till sitt väsen och vi kommer att göra partnerskap för göra filmer utomhus för att få kontakt med människor ".

Sedan 2005 har festivalen kallats 'International Antalya Golden Orange Film Festival'. Ett starkare tävlingsprogram som tidigare togs bort från den nationella tävlingen kommer att planeras om, fortsatte han: "Antalya filmfestival i Turkiet kommer att bli fyra på ena sidan från en filmskola. Herr Böcek sa också att" I år kommer vi att bjuda in 100 studenter till våra festivaler. De unga som studerar i mediekommunikation och bildkonst, Radio, TV, film, vid universitet i Turkiet, kommer att delta i alla aktiviteter på festivalen som vår gäst.

Antalya Festivaler

Antalya, berömt känd som den medelhavsresortens stad och porten till den berömda Turkiska rivieran - en favoritsemesterplats för solälskande turister. Antalya är värd för ett brett utbud av festivaler och evenemang inklusive: Antalya Film Festival, Antalya Jazz Festival, Aspendos International Opera Festival, International Antalya Piano Festival och Antalya Flower Festival etc.

Antalya har över tre hundra hotell med underhållningsplatser i världsklass, sandstränder med blå flagg och all-inclusive femstjärniga anläggningar. Det är inte konstigt att Antalyas flygplatser bryter rekord för besökarnas ankomst år och efter år. Det finns ingen plats som det solblöta Medelhavet och semesterfirare kommer i hopkall!

Antalya har mycket mer än bara de fantastiska stränderna, solskenet och överkomliga levnadskostnader. Antalyas festival- och evenemangskrets får internationell uppskattning med en ökning av granskningsrekord år efter år. Kom till Antalya och upplev magiken själv!

Nyheter12.10.2019
Kärlekshistoria från Mexiko till Antalya
6.10.2019
56:e Antalya Golden Orange Film Festival börjar 26 Oktober
17.9.2019
Direkt charterflyg startar från Antalya till Indien
12.9.2019
Antalya är den 10: e mest besökta och föredragna staden i världen
27.8.2019
Varför Investera i Turkisk Fastighet?
23.7.2019
Antalyas Arkitekturstruktur Från Tidigare Till Nutid
18.7.2019
Att köpa fastighet i Turkiet är en bra investering?
13.7.2019
Turkiet: 7:e landet att leva och arbeta runt om i världen
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN