Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Engagemang För Istanbuls Tredje Airport

29.5.2013

Kontraktet för Istanbuls tredje flygplats undertecknades i Turkiet. Denna anläggning kommer att ansluta två andra som redan transporterar passagerare till det regionala centret. För närvarande är den största internationella flygplatsen anläggning, Atatürk, på den europeiska sidan av Bosporen. En andra flygplats anläggning, Sabiha Gökcen, ligger på den asiatiska sidan. Den nya anläggningen beräknas vara den största i världen vid full drift, med en total kapacitet på 150 miljoner passagerare per år.

Den sluttförda anläggningen beräknas bestå av flera banor, taxibanor, flygplan broar passagerare, broar passagerare och en 6,7 miljoner kvadratmeter förkläde. Förklädet kommer att ha en kapacitet för 500 flygplan. Andra faciliteter kommer att kopplas till denna gruppering.

Huvudluftfiltret resmålet och utgångspunkt för närvarande, Ataturk, är tänkt att fasas tillbaka, eftersom den nya anläggningen expanderas. Det finns ingen tidsram för att nå full kapacitet. Ataturk har bara två banor, men har en tio år gammal terminal anläggning. Utvecklarna planerar att ersätta nuvarande favorit för minskad användning.

Istanbul's Third Airport is located at Black Sea part of Europe.
Istanbuls Tredje Flygplats ligger vid Svarta havet en del av Europa

Det finns förväntningar på att den nya flygresandet projektet kommer att sätta över 100.000 människor att arbeta, vilket är ett positivt mål för alla ekonomiska bilden. Vinnaren av budet att övervaka projektet blir företaget eller gruppen med den högsta hyr löfte. Det finns ett antal grupper eller företag som förväntas vara i full strid för projektet, som har beräknas kosta mer än tio miljarder euro. Myndigheterna räknar med en anmärkningsvärd ökning av priserna på fastıghet i Istanbul.

Det jobb låter bra och tillväxten av flygtrafiken i området är lovande, men platsen för den nya flygplatsen har dragit even av miljöaktivister. Det verkar som att området har många stenbrott som skulle behöva fyllas, till en hög kostnad. Området är till stor del täckt av stora skogar, vilket orsakar problem med miljöaktivister, bekymrad över den ekologiska fotavtrycket av projektet för Istanbuls tredje flygplats.

Nyheter17.6.2019
Antalya Distrikt Dominerar Fastighetsmarknaden
22.4.2019
Det bästa stället att köpa fastigheter i Turkiet
19.3.2019
Turism i Antalya är Breaking Records
1.3.2019
Direktflyg från Antalya till världen med Turkish Airlines
22.2.2019
Ny lag: Utländsk Fastighetsköpare i Turkiet Behöver en Fastighets Värderings Rapport
21.2.2019
Utländsk fastighetsförsäljning i Turkiet Når Rekord Siffror
16.2.2019
En Rysk Kvinnlig Kandidat för Alanya Mayoral Race
31.1.2019
Få det turkiska medborgarskapet genom investeringar inom 30 dagar
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN
Vi anställer