Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe

Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / TepeFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Alanya / Tepe - videoFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-1Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-2Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-3Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-4Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-5Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-6Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Interiör bilder-7Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Planritningar-1Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Planritningar-2Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe, Planritningar-3
Pris 320.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Tepe
 • 150 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 1
 • 09/2021
 • 2
 • Under Byggnation
 • 6 km
 • 8 km
 • 47 km
Objekt-ID ALN-330

3 Bra anledningar att köpa

• Fantastisk utsikt över Medelhavet
• 10 minuters avstånd till Alanya centrum
• Privat pool, trädgård och automatiskt stängt garage

Panoramautsikt 4 sovrum villa 10 minuter Avstånd till Alanya Center i Tepe

Fristående villor ligger i Alanya, 450 mt över havet. Tepe Område är uppmärksamma med frodiga gröna områden och havsutsikt. Tepe är en av de bästa regionen som erbjuder en fantastisk utsikt över Medelhavet. Det finns ett brett utbud av lyxfastighetsprojekt från bostäder till villor. Transport är mycket lätt med kollektivtrafik. Tack vare dessa fördelar har denna region nyligen blivit att föredra av många utländska och inhemska investerare.

Duplex villor är sammanflätade med träden. Villor i Alanya Turkiet är 12 km till Alanya Castle, 9 km till Damlataş Cave, 8 km till Cleopatra Beach, 47 km till Gazipaşa-Alanya Airport, 6 km till Alanya centrum och 130 km till International Antalya Airport.

Villkomplexet består av 5 oberoende villor på 2.000 m² markområde. Varje villa har en privat pool, trädgård, stängt garage med fjärrstyrd dörr.

Det finns 5 villor till salu här

4 sovrum villor är 160 m² med vardagsrum, separat kök, 3 badrum, studie-gästrum, omklädningsrum och balkong.

Alla villor omgivna av naturlig skönhet har obehindrat utsikt över slottshalvön och Medelhavet. Klarvilla är utrustade med senaste interiörmaterial. Alanya villor har en ståldörr, 5 meter högt tak och panoramafönster och köksutrustning.

Allmänna detaljer av Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe

Villas / Alanya / Tepe

SwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)TrädgårdKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 320.000 €*Prisuppdatering den 17.06.2021 11:42:30

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Privat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya TurkietPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya Turkiet306.000 €4+1Demirtas / AlanyaAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteterAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter300.000 €3+1 dpKargicak / AlanyaLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i AlanyaLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya330.000 €5+1 trpCentrum / AlanyaFamiljvilla med privat pool i Alanya BektaşFamiljvilla med privat pool i Alanya Bektaş330.900 €5+2Bektas / Alanya