Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen

Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / ObaAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Alanya / Oba - videoAlanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-1Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-2Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-3Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-4Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-5Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-6Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-7Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-8Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-9Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-10Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen, Interiör bilder-11
Pris från 43.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Oba
 • 47,5 m² - 142 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 pnt
 • 1, 2, 3
 • 1, 2
 • 05/2022
 • 5
 • Under konstruktion
 • 4 km
 • 4 km
 • 40 km
Objekt-ID AYT-2034

Topp 3 skäl att köpa

• Utsikt över havet, bergen och staden
• Prisvärda priser i ett prestigefyllt komplex
• Stadslivet sammanflätat med naturen

Lyxlägenheter till salu inom gångavstånd från alla bekvämligheter i Alanya

Lägenheterna sammanflätade med naturen ligger i Oba, som är en utvecklingsregion i Alanya. Alanya lägenheter till salu ligger nära kaféer, restauranger, busshållplatser, pubar, sjukhus, apotek och stränder. Lyxlägenheter till salu ligger 4 km till stranden och centrum av Alanya, och 40 km till Alanya Gazipaşa flygplats.

Bostadskomplexet består av 3 kvarter med 5 våningar och 124 lägenheter totalt. Det erbjuder många gemensamma faciliteter som inomhus- och utomhuspooler, poolbar, SPA, turkiskt bad, biograf, café, inomhus- och utomhuslekplatser, ångbad och 24/7 säkerhetskamerasystem.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong. (Vissa av dem har en terrass och 2 eller 3 badrum.)

Loftlägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum och en terrass.

Alanya-lägenheter har keramiska golv i toaletten, badrummet och köket, spotlight i vardagsrummet och hallen, MDF LAM köksskåp, granitbeläggning på köksbänken. Lyxlägenheter är utrustade med satellit-TV-system, tvåglasfönster och videointercom-system.

Allmänna detaljer av Alanya lägenheter i komplex med utsikt över havet och bergen

Lägenheter / Alanya / Oba

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexParkeringSäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter43.000 €2+1 Lägenheter62.000 €*Prisuppdatering den 18.07.2021 11:46:14

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Helt nya lägenheter i Alanya 200 meter till Mahmutlar CentrumHelt nya lägenheter i Alanya 200 meter till Mahmutlar Centrum42.500 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar Alanya41.000 €1+1, 2+1Avsallar / AlanyaLägenheter med lyxprojekt nära havet i Alanya AvsallarLägenheter med lyxprojekt nära havet i Alanya Avsallar43.000 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / AlanyaKvalitets Lägenheter 750 m till Stranden i AlanyaKvalitets Lägenheter 750 m till Stranden i Alanya44.000 €Std, 1+1Avsallar / Alanya