Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köpa Hus i Alanya | Villa i Alanya till Salu | Villor i Alanya

Lyxvillor till salu i Alanya

Ett av de svåraste köpbesluten man gör är var ska köpa sitt nya hem. I Turkiet tar detta köpbeslut en helt ny mening eftersom det finns så många fantastiska semesterorter i Alanya, Turkiet. De flesta människor blir väldigt förvirrade över vilka villor i Alanya de ska köpa.

Här nedan finns några anledningar till varför att köpa hus i Alanya är en bra idé:

Köpa Hus i Alanya | Villor i Alanya

Läge

Det är allas dröm att leva i ett tropiskt paradis omgiven av palmer och kokospalmer i varje hörn. De flesta platser i världen kan inte erbjuda ett sådant läge, men hus i Alanya kan.

Det fantastiska med att bo i Alanya är att det inte är en mycket dyr stad att bo i. De flesta antar att hus till salu i Alanya måste kosta mycket. Även om detta kan vara sant för hus Alanya nära centrum, gäller det inte för närliggande orterna som Kargicak, Konakli eller Avsallar.

Lite längre bort från centrum finns det några fantastiska semesterhus och villa i Alanya till salu till fyndpriser. Innan du gör ett köp, var noga med att tänka på fördelar och nackdelar med Alanya villor.

Alanya

Alanya är känt för sina långa sandstränder och klart vatten. Stränderna förbinder den ena änden av staden till den andra. Alanya är också hem för de fantastiska Taurusbergen, som är ett område omgivet av fantastisk utsikt över Alanyas borg.

Det finns också ett fantastiskt hamnområde i Alanya som vanligtvis är öppet 24/7. Hamnområdet har fantastiska restauranger, barer, uteställen och en mängd butiker. Vi har ett brett sortiment på villor till salu i Alanya liksom närliggande orterna.

Alanya centrum

Om du är en av dem som bara inte kan få nog att festa på stranden och på natten, är det ett perfekt val för dig att köpa hus i Alanya. I stadens centrum finns några av de mest fantastiska festerna och underhållning funktionerna i hela staden. Att köpa ett hus nära centrum kommer att se till att du får ut mesta möjliga av din lyxiga villa i Alanya.Vill du bo i centrum, har vi säkert en villa till salu i Alanya som passar just dina önskemål.

Fina villor och hus i Oba

Oba är ett område i Alanya som är fullt av lyxlägenheter och villor som passar för de kräsna. Området runt Oba lägenheter är fullt av fina restauranger, butiker, shopping, fantastisk utsikt och fantastiska öppna utrymmen.

Att köpa en villa i Oba, Alanya är inte så enkelt som det kan tyckas. Att hitta rätt Alanya hus till salu och köpprocessen kan vara lite mer komplex. Eftersom området är populärt, tenderar lägenhetspriserna att vara något högre jämfört med priserna på lyxvillor i andra delar av Alanya.

Att köpa ett hus till salu i Alanya är ett bra val. Det garanterar en bra livsstil i kombination med trygghet och säkerhet. Oavsett var i staden du väljer att köpa ett hus, du kommer alltid att bli förvånad av de livliga och välkomnande människor, fantastisk utsikt och fantastiska sevärdheter i området har att erbjuda. Se även lägenheter till salu i Alanya och andra trevliga fastigheter i Alanya.

Prisvärda villor och hus till salu i Alanya samt närliggande orter som; Oba, Konaklı, Avsallar, Mahmutlar, Kargıcak, Kestel, Cikcilli, Incekum och Demirtaş har vi här.

Antalya Homes Fastighetsförmedling i Alanya har kunniga fastighetsmäklare i Alanya som hjälper dig gärna köpa hus i Alanya. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om villa och hus priser i Alanya.


Besök vårt kontor i Alanya

Vårt kontor i Alanya på Kızlar Pınarı-gatan har enkel tillgång till kollektivtrafik. Du kan använda följande transportmetod för att nå vårt kontor:

Bus: Kör på 2, 202 eller B04 buss och släpp vid Kızlar Pınarı-gatan, första stopp. Det tar några minuter att nå vårt kontor därifrån.

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(6)12Månad(5)24Månad(1)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(28)Lägenheter(196)Villas(28)Land(5)Kommersiella Fastigheter(7)

SovrumAlla28Studio(0)1+1(0)2+1(1)3+1(11)4+1(14)5+1(6)6+(2)

PrisklassAlla(28)150.000-200.000 €(1)200.000-300.000 €(4)300.000-500.000 €(16)500.000-1.000.000 €(5)1.000.000 €(4)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ALANYA(28)BEKTAS(6)CENTRUM(4)DEMIRTAS(1)KARGICAK(12)KONAKLI(2)OBA(1)TEPE(2)

GÅ TILL
TOPPEN