Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter

Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / KargicakAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Alanya / Kargicak - videoAlanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-1Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-2Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-3Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-4Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-5Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-6Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-7Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-8Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-9Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-10Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-11Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Interiör bilder-12Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Planritningar-1Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter, Planritningar-2
Pris 300.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Kargicak
 • 217 m²
 • 3+1 dp
 • 3
 • 2
 • 11/2022
 • 2
 • Under konstruktion
 • 18 km
 • 3 km
 • 30 km
Objekt-ID AYT-2209

Topp 3 skäl att köpa

• Lämplig för medborgaransökningar
• Privat pool och trädgård
• Fördelar med 5-stjärniga hotellfaciliteter

Panoramautsikt över havsutsikt, smarta villor med ultra-lyxig design i Alanya Turkiet

Villorna med privata pooler och trädgårdar ligger i Kargıcak, i ett 5-stjärnigt hotellområde med fantastisk utsikt över Torosbergen, Medelhavet och staden. Kargıcak är ett snabbt utvecklingsområde som drar internationell investerares uppmärksamhet med sin närhet till flygplatsen, avancerade sociala bekvämligheter och unika, lummiga hav. Villorna ligger 3 km från stranden, 18 km från Alanya centrum och 30 km från Alanya Gazipasa flygplats.

Projektet är byggt på ett område på 7,095 m² och det finns 20 enheter av nybyggda villor med privilegierade utomhusfunktioner. Villorna är placerade i ett 5-stjärnigt hotellområde och invånarna kan dra nytta av hotellets faciliteter inkluderar restauranger och pubar, SPA, hälsocenter, tennis, basket, volleyboll och fotbollsplaner, vattenpark, privat strand med full aktivitet och mycket mer . Dessutom erbjuder projektet 24/7 säkerhetstjänster och generatorer för villorna. Alla villor har sina egna privata pooler, garage, specialdesignade trädgårdar omgivna av väggar.

De fristående villorna med 2 sovrum i 2 plan består av ett kök med öppen planlösning, ett vardagsrum, 2 badrum, en toalett, en balkong och en terrass. Smarta villor är specialdesignade med extremt lyxiga material och de har satellit-TV-system och internetlinjer. Villorna är ett perfekt alternativ med sina utmärkta inrednings- och exteriörfunktioner i hög standard för dem som vill köpa en villa i Alanya Turkiet.

Allmänna detaljer av Alanya Villor med havs och naturutsikt med hotellfaciliteter

Villas / Alanya / Kargicak

BastuSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7TennisbanaTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 300.000 €*Prisuppdatering den 9.07.2021 09:50:39

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya BektaşFristående villor med havs- och stadsutsikt i Alanya Bektaş279.000 €3+1Bektas / AlanyaVillor med panoramautsikt över havet och staden i AlanyaVillor med panoramautsikt över havet och staden i Alanya259.000 €3+1 dpBektas / AlanyaPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya TurkietPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya Turkiet306.000 €4+1Demirtas / AlanyaFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya TepeFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe320.000 €4+1 dpTepe / Alanya