Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Amerikaner ser Turkiet som en Attraktiv Fastighet Investeringsmöjlighet

13.01.2012

Enligt en December 2011 artikel i New York Times, en relativt stabil turkiska ekonomin, tillsammans med sitt centrala läge för att hantera verksamheten i både öst och väst, orsakar ett ökat intresse för fastighetsinvesteringar, på uppdrag av nordamerikaner.

Det främsta fokus för utländska fastighetsinvesterare är, som väntat, stora och centrala områden, såsom Istanbul. Även om dessa egenskaper är dyrare och ofta större än vad som finns i omkringliggande områden är det aldrig mindre utropat som "bästa köp". Enligt yttrande i artikeln, är detta eftersom bostäder som inte är centralt beläget i Istanbul inte kommer troligen att behålla och förbättra deras värde med samma konsistens som fastigheter i Istanbul. Trots detta finns många lokala säljare marknadsföring framgångsrikt sina fastigheter till utländska investerare.

Nordamerikaner är naturligtvis inte de enda utlänningar som anses Turkiet vara en säker och lönsam land att investera sina pengar. Under en mycket kort tid, har Istanbul upplevt en tillströmning av intresse från Mellanöstern, Turkiska länder och européer.

Enligt en lag partner som citeras i denna New York Times artiklar, kommer 60% av utländska fastighetsinvesteringar fortfarande från Mellanöstern, medan bara 20% kommer från en blandning av Europa och USA. Detta antal förväntas stiga.

Uppenbarligen köpa fastighet i Turkiet är inte så enkelt som att helt enkelt hitta en lämplig investering och lämna över kontanter. Utlänningar brukar måste passera ett godkännande check från militären, en process inom sig. Denna process kan genomföras på mindre än en månad. Det är också nödvändigt för en köpare att se till att deras land kommer att tillåta dem att investera i Turkiska fastigheter.

När godkännande har uppfyllts, kommer en utländsk investerare tur sannolikt att en bank eller utlåning hus. Om köparen är för närvarande anställd eller har ett löfte om anställning, kan någon större bank check kredit-och finansiella ställning. Med denna information i hand, kommer banken att bevilja sannolikt finansiering till utlänningar.

Medan nordamerikaner (och européer) brukar ingå en inteckning avtal av så många som 30 år, är turkiska hypoteksutlåning avtal normalt undertecknas för en tio år. Dessutom kan turkiska räntorna inte konkurrera med priser inom sitt eget land. Det är av denna anledning som många utländska köpare söka finansiering från banker inom sitt hemland.

Bortsett från inteckning betalningar, måste en utländsk köpare också vara medveten om extra kostnader, t.ex. stängning kostnader, som får eller inte får vara högre än de är vana vid. Jordbävning försäkringar, avgifter advokat, fastigheter provisioner agent och fastighetsskatt bör förväntas.

Utländska köpare vänder sin uppmärksamhet mot Turkiet. De tycker att Turkiet som en attraktiv och attraktivt land att investera.

Nyheter19.09.2020
Du kan köpa en fastighet med kryptovaluta med bara ett klick
19.08.2020
Arkitektoniska husstilar i Turkiet
11.08.2020
Explore Turkish Realty Första Utgåvan Publicerad
27.07.2020
Bästa ställena att köpa ett semesterhus i Medelhavsområdet
16.07.2020
Det är rätt tid att köpa fastighet i Turkiet
14.07.2020
Nya preferenser på den turkiska fastighetsmarknaden efter Covid-19
4.07.2020
Köpa bil i Turkiet och Resor till Turkiet
26.06.2020
Från Antalya Homes Emlak AŞ till Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN