Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Antalya är den 10: e mest besökta och föredragna staden i världen

12.09.2019

Antalya, Turkiet

Enligt Mastercard-rankingen är den turkiska orten, Antalya, den 10: e mest populära staden i världen bland internationella resenärer. CNN Travel rapporterar att cirka 12,41 miljoner internationella besökare över natten har registrerats under 2018.

Besökare föredrar att ta en semester eller leva året runt genom att köpa ett hus i Antalya

Denna stad lockar människor från hela världen för att komma och utforska dess skönhet. De senaste åren är utlänningarna dock mer knutna till att bo och bosätta sig i Antalya. Nedan listar vi några skäl som uppmuntrar människor att bo och köpa fastigheter i Antalya.

Gästvänlighet: Provinsen Antalya är en av Turkiets största utlandssamhällen. Som utlänning ger detta fördelar att slå sig ner. Eftersom det är svårare att välja att köpa en fastighet och bosätta sig i ett främmande land, erbjuder Antalya den perfekta miljön för detta.

Kulturell mångfald: Varje distrikt eller stadsdel visar en annan kultur som sträcker sig från östeuropeiska samhällen till Brittiska och mellanöstern. Detta ger bekväma och bekanta för utlänningar och en försäkring att de kommer att njuta av Antalya som sitt andra hemland. Till exempel är Kalkan det andra hemmet för Brittiska människor, medan Alanya är det perfekta valet bland Mellanöstern.

Klimatet: En av de mest avgörande orsakerna som får människor att välja Antalya framför andra platser är vädret. Det har en underbar varm vinter som gör det möjligt för sina invånare att njuta av deras favoritaktiviteter utanför, medan det inte är detsamma i andra städer. Från vår och fram till sent på hösten kan människor njuta av det soliga vädret och utforska många sommaraktiviteter, som simning, forsränning, vandring och mycket mer.

Turism: Även om det är allmänt känt bland människor att Antalya är känt för sommarturism, erbjuder det fantastiska alternativ för olika typer av turism året runt. Saklikent Ski Resort i Antalya är till exempel en av de välkända anläggningarna för vinterturism.

Idrottsanläggning: Antalya är värd för populära sportevenemang. Den välkomnar hundratals lag och idrottare varje år och är ett bra alternativ för sportsturism. Eftersom Antalya har de nödvändiga faciliteterna för dessa sportevenemang, som fotboll, tennis, golf, judo, tyngdlyftning, stängsel, volleyboll och badminton, är det en idealisk plats för dessa evenemang.

Naturliga skönheter: Dess fantastiska och mångsidiga landskap, som har många naturliga underverk, lockar också människor att komma och utforska dess natur. Den har en fantastisk blandning av berg, sandstränder, grottor, raviner och vattenfall.

De bästa platserna att besöka i Antalya

Antalya City: Antalya ligger på den fantastiska södra kusten i Turkiet och är platsen där du kan njuta av den turkiska rivieran och samtidigt utforska arkeologiska platser. Med stöd av Taurus-bergskedjan och framme av det turkosa blå havet har det fått ett välförtjänt rykte som landets näst mest populära semestermål. Från småstäder till sportparadis till stora distrikt som är kända för sin livliga nattlivsscen, kan alla enkelt dra nytta av alla faciliteter.

Antalya, Kaleiçi, Gammal stad

Kalkan: Kalkan ligger på Turkiets sydvästra kust och cirka 20 minuter från Kaş. Kalkan, känd som sin lugna atmosfär och rosa bougainvilleas är en härlig Turkisk strandstad. Det erbjuder inte bara sol- och sandalternativ; Det är värd för historiska platser för den lykiska gamla staten. Det är ett känt med sina många historiska monument, fantastiskt klimat, sandstränder, nattliv och massor av lyxiga villor med havsutsikt. Varje år hyr många utlänningar och inhemska turister Kalkan-villor för att göra semester med sin familj. Du kan också göra många sportaktiviteter som vandring, jeepsafari, dykning och paragliding i denna region.

Kaş: Beläget ca 168 km väster om Antalya, är Kaş en liten fiske-, yacht- och turistort. Regionen är en av de ledande platserna för dykning i Turkiet och den har också historiska platser. Kaş har en romersk amfiteater och många andra historiska sevärdheter. Om du planerar att åka till Kaş kan du se vackra havsdjur och vrak från vissa forntida fartyg.

Alanya: Alanya, känd som ”Staden där Solen ler hela tiden” är ett av de bästa turismcentrumen i Turkiet. Alanya ligger cirka 130 km från Antalya och är känt för sitt medeltida slott. Alanya är värd för gyllene sandstränder, ett pulserande nattliv, traditionella & förstklassiga restauranger och mer. Platser att besöka är Sapadere Kanyonu, Alanya Telefrik, Röda tornet, Süleymaniye Camii, Alanya hamn och varv, Alanya Castel och Alara Castle.

Side: Side ligger cirka 100 kilometer öster om Antalya och är en av de viktigaste hamnstäderna i Antalya. Regionen är värd för kulturaktiviteter och nöjesfaciliteter. Huvudattraktioner: Romerskt bad och kolonnerna i Apollotemplet vid havet. Det erbjuder en fantastisk pittoresk tillsammans med sina vita stränder. Sidan som är en historisk och turistisk region är en av de mest föredragna platserna och kan besökas som en dagstur från Antalyas stad. Om du letar efter en blandning av underhållning och kultur är Side den bästa regionen.

Kemer: Det är en kustort 40 km sydost om Antalya. Kemer, som är känd som den mest populära semestermålen, har stort utbud av sociala och underhållningsfaciliteter som du kan se under alla årstider. Regionen är värd för stränder med blå flagg, nattklubbar, shoppingfaciliteter, traditionella restauranger och fullt utrustat hälsocenter. Tack vare dess liv och sociala faciliteter föredrar många denna region för semester och permanent boende.

Vad gör det till det perfekta stället att köpa en fastighet och bosätta sig i?

Framför allt skäl som gör Antalya till en föredragen destination att bo i är dess fastighetsmarknad. Provinsen Antalya erbjuder en rad olika fastigheter att köpa. Från väldesignade lägenheter i Antalya till lyxiga villor i Kalkan, Belek eller Kemer till exempel.

Dessutom den spektakulära utsikten som dess egenskaper ger. Du kan enkelt äga ditt drömhus med utsikt över den fantastiska bergsutsikten i Konyaalti, med utsikt över en av de mest kända golfbanorna i Belek, eller en elegant fastighet som har ett slott och havsutsikt i Alanya.

Det viktigaste skälet som driver fastighetsköpare att föredra Antalya provinsen framför andra städer är de överkomliga priserna på dess fastigheter jämfört med andra städer i regionen. Det är också värt att nämna, den nuvarande Turkiska lirasituationen gör det mer attraktivt för utlänningar att köpa i Turkiet. Dessutom tillhandahålls de statliga anläggningarna för att uppmuntra utländska köpare och investerare, till exempel att få turkiskt medborgarskap, och att sänka eller undanta skatter.

Fastigheter till salu i Antalya av Antalya Homes

Framtiden för fastighetsinvesteringar

Antalyas fastighetsmarknad är en av de lovande marknaderna i Turkiet. År efter år blir efterfrågan större, särskilt med de senaste förändringarna i den Turkiska liran som nämnts tidigare.

Dessutom den pågående utvecklingen i staden och de nya projekten som kommer att öka stadens turism och ekonomin på samma gång. Så tillsammans med ett stort urval av platser och fastigheter som passar alla budgetar och främjar olika livsstilar.

Trots att det är en marknad med överkomliga priser, förutspår experterna en ytterligare ökning i framtiden. eftersom efterfrågan fortfarande ökar. Detta skapar stora investeringsmöjligheter för fastighetsinvesterare som vill investera i återförsäljningsmarknaden.

Det ökade antalet turister och besökare på årsbasis uppmuntrar också investerare att köpa semesterhus eller till och med investera i leverantörer av boende, till exempel hotell eller hotelllägenheter.
Detta enorma antal besökare som blir mer år för år är bara en indikation på att Antalya är en global destination att besöka, bo och investera.

Läs mer..

Varför lyxfastigheter i Kalkan lockar internationella köpare: Varför flockar lyxiga hemköpare hit? Läs mer för detaljerad information om Kalkan fastigheter.

De bästa sakerna att göra i Antalya: Att sträva efter hela utbudet av platser att se, göra och åka är billig, glad och utmärkt värde för pengarna.

Utmärkta skäl att köpa fastighet i Antalya: Potentiella köpare som är intresserade av den turkiska fastighetsmarknaden skulle göra det bra att specifikt överväga de många skälen att köpa fastighet i Antalya. Tror. Spännande planer finns för att revolutionera området och fastighetsinvesterare som letar efter en vinnande rad kommer att bli positivt överraskade.

Semesterorter i Antalya i Turkiet: Med stöd av Taurus bergskedjan och framme av det turkosblå havet har Antalya ett välförtjänt rykte som landets näst mest populära

Nyheter8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
16.02.2021
Utländska Investerare Vill Ha Sina Fastigheter i Turkiet!
4.02.2021
Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter
28.12.2020
Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN