Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Antalya Distrikt Dominerar Fastighetsmarknaden

17.06.2019

Sammantaget bildar distrikten Antalya turkiets näst mest populära destination för utländsk turism och husförsäljning. Regionen går från styrka till styrka, eftersom varje månad visar sin överklagande till utländska husköpare och semesterfirare är på en heltidshöjd.

Hittills, från januari till mars, köpte olika nationaliteter en svimlande 1899 fastigheter inklusive lägenheter, villor och kommersiella lokaler. Försäljningen skedde över hela regionen. Antalyas centrala nav är stadens centrum, men omgivande kustorter som Belek, Kemer, Side, Alanya, Cirali och Kalkan faller också inom gränserna.

Skälen till dess brummande framgång är tydliga. 600 kilometer lång kust med sandstränder, fantastisk utsikt och Medelhavsklimatets uppmärksamhet. Men turismens excellens och en avslappnad livsstil som inte finns någon annanstans i landet ökar sitt uppskattade rykte världen över.

Som Turkiets främsta turistnära, utmärker Antalya på gästfrihet och professionalism, om det är vanliga semesterpaket, lyxiga all inclusive-hotell eller femstjärniga turkiska riviera segling. Äntligen skiftar mångfalden genom att shoppa, nattliv och äta ute scener som outrival betydande städer i Turkiet och andra länder.

Att locka både budget- och lyxhusköpare, är Antalyas kosmopolitiska atmosfär den perfekta basen. Men vilka distrikt driver fastighetsmarknaden och visar sig vara mer populära än andra?

5 distrikt i Antalya för husköpare att överväga

Fastighetsinvesterare tittar på Alanya i Antalyas östra spets.

1: Alanya: Den växande stjärnan

Fastighetsinvesterare tittar på Alanya i Antalyas östra spets. En växande turistindustri lockar nationaliteter från många länder, och denna popularitet går vidare till fastighetsmarknaden. Områden som Mahmutlar och Avsallar leder vägen till överkomliga priser per kvadratmeter, vilket ger en stor kapitaluppskattningspotential för ägare som är villiga att hålla fast vid sin fastighet.

2: Belek: Golf Bostäder härskar enfaldigt

Beleks rykte ligger som sportens huvudstad i Turkiet, men staden är mycket mer än den där. Känd för sina fem stjärnor plus spa och wellness hotell, stränder stranden också mycket respekt från lokalbefolkningen och semesterfirare.
Belek har varit värd för G20-toppmötet, men trots sin popularitet är det perfekt för människor som vill bo där året runt. Om du vill köpa fastigheter i Belek är det värt att titta på mitten, men också Kadriye-kvarteret, som erbjuder mycket framtida potential när det gäller husvärden.

3: Kemer: Ett område med potential

Oklanderligt rena och välutrustade Kemer är ett annat distrikt med bostadsvibbar.

Oklanderligt rena och välutrustade Kemer är ett annat distrikt med bostadsvibbar. Under sommaren är det ett partihub, och när det dör ner på vintern är det nära och lätt tillgång till centrala Antalya centrum, och omgivande turistattraktioner gör det till en heltäckande attraktiva europeiska investerare. I likhet med mitten, kvarter att överväga är Camyuva, Arslanbucak och Goynuk.

4: Kalkan: Antalya’s Lyxdistrikt

Tala med någon turkisk riviera expert, och de kommer bara att ha glödande beröm för Kalkan, som sitter i hjärtat av Turkiets södra kust. Namnet, synonymt med lyxiga livsstilar, ger också vikt vid moderna, arkitektoniskt utformade villor som visar perfekt utsikt över Medelhavet tillsammans med en exklusiv livsstil. Kalkan bryts ner i sex separata stadsdelar, som alla erbjuder något unikt från Kiziltas fantastiska utsikt till miljonärhus i Komurluk.

5: Antalya Centrum: Stadskärna

Tala med någon turkisk riviera expert, och de kommer bara att ha glödande beröm för Kalkan, som sitter i hjärtat av Turkiets södra kust.

Stadens centrum lockar många köpare som vill ha allomfattande transport-, shopping- och nattlivscener, men tre områden sticker ut. Köpare med en högre budget tittar ofta på Konyaalti, och Lara Beach, så att de kan utnyttja Turkiets livsstil vid havet. Stående bland de tio bästa stränderna i Turkiet är deras skönhet svår att förneka. Under tiden väljer lägre husägare i budgeten ofta Kepez-distriktet. Att hålla en central plats är det mest önskvärda bostadsområdet att bo.

Köpa Fastighet i Antalya

Som en ledande Turkisk Fastighetsmäklare med kontor över hela Turkiet, innehåller vår portfölj av lägenheter och villor till salu i många distrikt i Antalya hundratals listor. För att få mer information om alla hem, fyll i förfrågningsformuläret, eller ordna en tid och datum för visning. Alternativt, för att veta mer om området, eller process för att köpa fastigheter i Turkiet, maila eller ringa oss för att prata med en av våra lokala försäljningsrepresentanter.

Nyheter11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN