Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Antalya Homes Accepterar nu Bitcoin för Turkisk Fastighetsförsäljning

2.1.2018

Antalya Homes AB accepterar nu Bitcoin och andra kryptovaluta som betalning för fastighetsförsäljning i Turkiet. Flyttet speglar Antalya Homes uppdrag att omfamna globala trender och erbjuda köpare mer flexibilitet för att underlätta köp.

Har varit ledande på den Turkiska fastighetsmarknaden i mer än 13 år, Antalya Homes har också huvudgren kontor i Istanbul och den Norra staden Trabzon. Försäljning kommersiella såväl som bostadsfastigheter i Turkiet, förflyttningen att acceptera kryptovaluta som betalning kommer inte bara att vara fördelaktig för utländska köpare utan även turkar som under de senaste månaderna har investerat kraftigt i digitala pengar.

Google Trend Statistik visar Turkiets intresse för Bitcoin stiger varje månad. För tre månader sedan öppnades en Bitcoin ATM på landets Ataturk Flygplats, som är den 14: e travlaste i världen. Den globala trenden lockar främst unga Turkiska investerare, som också tittar in på fastighetsmarknaden genom att köpa sitt första hem.

Även om Bitcoin är ledande och talade om kryptovaluta, kommer Antalya Homes AB också att acceptera andra former av digital betalning inklusive Ripple, Bitcoin Cash och Ethereum.

På grund av det kontinuerligt förändrade marknadsvärdet för kryptovaluta, beräknas den mängd kryptovaluta som behövs vid tidpunkten för betalningen beräknas enligt det exakta börsvärdet vid den tiden.

Köpare kan också välja Bitcoin-betalning för en procentandel av fastigheten, om deras värde ska vara lägre än priset, eller de vill inte helt uttömma sin kryptovaluta investeringsportfölj.

För tidiga köpare av Bitcoin är investeringar i Turkisk fastighet ett idealiskt sätt att säkra sina investeringsvinster och låta den växa i en lågriskmiljö. Jämfört med andra ledande länder är priserna på turkiska bostäder fortfarande låga, med ett genomsnittligt utgångspris på 30.000 Euro, vilket ger en god långsiktig investeringspotential.

Kolla våra lägenheter till salu med Bitcoin betalning;

Lägenheter till salu med BitcoinLägenheter till salu med Bitcoin

För mer information om köp av fastigheter i Turkiet med Bitcoin, eller detaljer om aktuella listor och visningsturer, kontakta Bayram Tekçe på +90 242 324 54 94 eller besök Antalya Homes kontor på Caglayan Mahallesi, Barinaklar Bulvari.

Nyheter2.1.2018
Antalya Homes Accepterar nu Bitcoin för Turkisk Fastighetsförsäljning
20.12.2017
Mottagning lagfarten är lättare för utländska köpare
6.12.2017
2023 Turkiet Turism Vision
10.11.2017
Den Internationella Fastighetsbörsen i Turkiet
11.10.2017
Turkiet förutspår en årlig tillväxttakt på 5,5% fram till 2020
22.9.2017
Råd om att Köpa ett Hus i Turkiet
10.9.2017
EU och Utländska Investeringar Fortsätter att Flöda till Turkiet
22.8.2017
Efterfrågan på fastigheter i Turkiet ökar snabbt
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN
Vi anställer