Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Antalya Homes släpper ut Android och Apple applikations

14.07.2017


LADDA NER NU!

Antalya Homes applikation ladda ner på App Store
 
Antalya Homes applikation ladda ner på Google Play Store


Antalya Homes är glada att meddela utgåvan av våra Android och Apple applikationer för att hjälpa kunder att leta efter fastigheter i Turkiet, enkelt, effektivt och snabbt. Vi är ett av de ledande företagen på den turkiska fastighetsmarknaden och erbjuder våra tjänster på svenska, engelska, franska, tyska, ryska, turkiska, nederländska, persiska och arabiska.

Hittills har vi sålt mer än 2.000 fastigheter till kunder från 63 länder. Därför har vårt rykte vuxit, och varje dag ser hundratals människor på vår portfölj av lägenheter och villor till salu i hela Turkiet.

Ladda ner vår mobil applikation nu och få dagliga specialerbjudanden.

Antalya Homes mobil applikation finns med 9 språk, enkelt och snabbt

Antalya Homes Mobil applikationAntalya Homes Mobil applikationAntalya Homes Mobil applikationAntalya Homes Mobil applikationAntalya Homes Mobil applikation

 

Fördelar med att använda Apps

Även om alla våra webbplatser är optimerade för mobil webbläsning ger användandet av teknik i apperna en snabbare laddning och sökupplevelse, så listningar, foton och detaljer visas för användaren på halva tiden.

Användarna kan se en överblick, de senaste tillagda egenskaperna till den omfattande landsomfattande portföljen och högupplösta fotografier som visar den aktuella statusen för den angivna fastigheten visas i detalj. I stället för att bläddra och ladda sidor ser användare av apparna priset och alla relevanta specifikationer som sovrum och plats på en skärm.

Anpassa din upplevelse

Användare av appar kan filtrera sin sökning enligt pris, sovrum, återbetalningsvillkor och typ av fastigheter. Sökfiltret kan redigeras eller sparas när som helst.

När de kommer över en egendom som drar deras uppmärksamhet, genom att trycka som, kan användaren samla en personlig lista över potentiella bostäder för visning. Våra appar låter dig också boka dem på din hemskärm så att du får direkt åtkomst när du har ledig tid för surfning.

Platsspecifik visning

Som landsomfattande fastighetsmäklare har vi hundratals fastigheter som finns på vårt brett utbud i specifika regioner, inklusive Bodrum, Trabzon och kvarteren i Istanbul. Vi säljer också fastigheter i hela Antalya-regionen i distrikten Alanya, Belek, Kas, Kalkan och Kemer. Om en kund, specifikt vill söka efter egendom i ett visst område, kan redigering av platsfiltret göra det möjligt för dem att göra det och spara sina preferenser enkelt.

Antalya Homes släpper ut Android och Apple applikation

Besök våra kontor med hjälp av appar

Vi har kontor i Lara Beach och Konyaalti distrikt i Antalya centrum samt i Alanya, Istanbul och Trabzon. Medan vi alltid står till hands för att ge information via e-post eller telefon kan kunder i dessa distrikt också använda appen för att hitta platsen för våra kontor och besöka oss med hjälp av navigationssystemet. Kunder som inte kan göra det till våra kontor, anpassade istället, använder de online chatt- och telefonsamtal för snabb åtkomst till en kunnig försäljare som kan svara på alla sina frågor.

Vi är glada över att våra nya applikationer släpps, eftersom de hjälper oss att skapa personlig upplevelse så att du enkelt kan hitta hemmet för dina drömmar i Turkiet

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN