Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex

Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / LaraAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Antalya / Lara - videoAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-1Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-2Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-3Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-4Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-5Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-6Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-7Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-8Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-9Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-10Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-11Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-12Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex, Interiör bilder-13
Pris 119.700 €
 • Allmänna detaljer
 • Antalya / Lara
 • 115 m²
 • 2+1 dp
 • 1
 • 2
 • 08/2018
 • 2
 • Under konstruktion
 • 13 km
 • 3.5 km
 • 9 km
Objekt-ID AYT-763

3 Bra Anledningar att Köpa

• I ett lågt bostadsområdet
• Nybyggda
• Estetisk designade

Nyckelfärdiga hus nära sociala och lokala bekvämligheter i Güzeloba Område

Nya hus ligger i Lara, Güzeloba Område. Lara är den bästa föredragna regionen för det permanenta livet. Det finns övergripande sociala faciliteter som utbildning, hälsa, shopping och underhållning. I denna region finns kända sandstränder som kallas Lara stränder. Om du vill köpa  hus i Turkiet, Antalya, är denna plats ett utmärkt val för dig.

Estetiska hus ligger nära affär, café, restaurang, hälsoklinik, offentlig basar och busstation. De viktigaste husen är 9 km till den internationella flygplatsen Antalya, 3,5 km till Lara-stranden och 13 km till stadens centrum.

Bostadsområdet består av 6 kvarter och 60 hus på 5.000 m² tomt. Bostadsområdet har utomhuspool, utomhus parkeringsplats, vaktmästare och väl utformad trädgård.

Det finns bara 1 typ av ledig hus i komplexet

2 sovrum möblerat hus är 115 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, ett badrum med badrum, en fransk balkong och en normal balkong.

Antalya House har internetanslutning, köksapparater, persienner, satellit-TV-system och installation av solpaneler.

Allmänna detaljer av Antalya Hus i ett Låg Bostadskomplex

Lägenheter / Antalya / Lara

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdPersiennerCentral parabolantennDuschKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 119.700 €*Prisuppdatering den 7.10.2019 12:15:21

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Helt nya lägenheter 500 meter till stranden i AntalyaHelt nya lägenheter 500 meter till stranden i Antalya117.100 €2+1 dpKonyaalti / AntalyaNyckelfärdig Fastighet till Salu i AntalyaNyckelfärdig Fastighet till Salu i Antalya116.700 €2+1Lara / AntalyaLara Lägenheter till Salu i Utsökt LägeLara Lägenheter till Salu i Utsökt Läge120.700 €3+1 dpLara / AntalyaRiverside Concept HousesRiverside Concept Houses130.000 €Std, 1+1Konyaalti / Antalya