Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köpa Hus i Antalya | Villa i Antalya till Salu | Villor i Antalya

Det är ganska begränsat med antal villor, hus i Antalya när man vill köpa bostad i Antalya. Det finns inget bygglov för villa varken i Antalya centrum eller Konyaaltı-området. Bakom 5-stjärniga hotell i Lara samt Kundu kan man hitta villa i Antalya till salu i några villaområden. I samma område finns det några tomter till salu där får man bygga villor i Antalya enligt sina drömmar.

Köpa Hus i Antalya | Villor i Antalya

Att ha en villa i Antalya

Alla drömmer om att äga en villa. Att äga en villa i Antalya är en fantastisk upplevelse. Man köper Inte bara hus med hög kvalité utan de har överkomliga priser också. Det finns några saker som husägare kommer att behöva tänka på när det gäller hus i Antalya. Även om det är ganska begränsat antal med hus till salu i Antalya har vi på Antalya Homes ett brett urval av hus Antalya.

Underhåll av hus i Antalya

Underhåll av ett hus är inte något som man kan ignorera. Att underhålla en villa kan vara tråkigt och tidskrävande men är nödvändigt för att hålla värdet och estetiken kvar. Genom ett regelbundet underhåll kan man spara mycket pengar. Detta underhåll kostar pengar och därför bör man avsätta några pengar för det. Det är möjligtatt en dag måste man reparera tak, källare, luftkonditionering, ugn, en ny uppfart, avlopp osv. Om man inte avsätter pengar i förväg, kan man ha det svårt ekonomiskt. Som en god praxis, får man försöka att avsätta ca 3% själva kostnaden för underhåll.

Man måste också kontrollera alla rökdetektorer. De kan se ut som de funkar, men tills de testas, får man anta att de inte fungerar. Brandsläckare är inget undantag och man bör också ha dem kontrollerade varje gång i taget. Om man inte har gjort det redan, placera några i närheten av sovrummen och strax utanför köket.

Få hjälp med villa i Antalya

En villa i Antalya är inte som att äga en lägenhet utan kräver underhåll. De flesta kan inte fixa ens en liten strömbrytare. Att äga en villa eller köpa hus i Antalya gör det inte lättare. Därför, om du har telefonnummer på några bra elektriker, rörmokare, snickare osv, se till att få hjälp fullt ut. Inte bara få jobbet gjort utan bättre än de flesta husägare utan de kommer att göra det mycket snabbare.

Med tanke på storleken på de flesta Antalya villor, kan reparationerna ta mycket tid och tid är pengar. Genom att anlita en professionell sparar man mycket tid och därmed pengar. Detta gäller särskilt om man behöver byta olika saker runt villan. Det är kanske inte det första man tänker på när man tänker på en villa till salu i Antalya.

Villa vid havet eller en strandnära villa i Antalya

Alla älskar villor vid havet. Anledningen till att människor älskar Antalya villor är eftersom de flesta ligger vid havet. Ljudet av vågorna eller närhet till stranden, villor vid havet lockar mängder av potentiella köpare till Antalya.

Att ha en strand lägenhet i Antalya kan tyckas bra men man måste överväga det atmosfäriska fuktförhållandet (för elektronik), lukten av havet och sanden i luften. Detta kommer med sannolikhet att påverka underhållskostnaderna.

Antalya Homes Fastighetsförmedling i Antalya erbjuder villor till salu i Antalya i olika prisklasser. Våra kunniga fastighetsmäklare i Antalya hjälper dig att hitta Antalya hus till salu samt allt som rör köpet och formaliteter. Du kan kontakta oss för hus priser i Antalya med mera.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(5)12Månad(5)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(23)Lägenheter(88)Villas(23)Land(12)Kommersiella Fastigheter(23)

SovrumAlla23Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(2)4+1(6)5+1(11)6+(5)

PrisklassAlla(23)150.000-200.000 €(1)200.000-300.000 €(8)300.000-500.000 €(7)500.000-1.000.000 €(6)1.000.000 €(2)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA ANTALYA(23)KONYAALTI(3)LARA(1)DOSEMEALTI(12)KEPEZ(4)KUNDU(2)MANAVGAT(1)

GÅ TILL
TOPPEN