Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Att alltid vara i röst: Turkiska fastighetsmarknaden

8.11.2019

Turkiet Istanbul

Turkiet fortsätter utan tvekan att vara en av de heta platserna för fastighetsförsäljning. Under dessa omständigheter börjar ekonomer att undersöka om denna intensiva ekonomiska aktivitet på fastighetsmarknaden härrör från lokala eller utländska kunder. När kundprofilerna i den turkiska fastighetsförsäljningen analyseras avslöjas att båda sidor går mot varandra.

Toppstäder att köpa en fastighet: Istanbul, Antalya, Ankara, Bursa och Trabzon

Enligt den senaste informationen som erhållits är de första fem ledande investeringsdestinationerna i Turkiet Istanbul, Antalya, Ankara, Bursa och Trabzon. Dessa städer är på modet främst för utländska köpare med sin naturliga skönhet och avancerade levnadsstandard, som i allmänhet kommer från länder i Mellanöstern som Jemen, Saudiarabien och Qatar. I det följande visar ryssar och europeiska kunder också en stadig efterfrågan att köpa fastigheter i Turkiet.

På andra sidan letar lokala kunder efter fastigheter särskilt efter en sommarsäsong i Antalyas distrikt utöver de som de äger.

Köpare kan lätt nå sina önskemål på den turkiska marknaden

När man tittar på båda sidors allmänna förfrågningar är det vanligtvis att köpa en fastighet med kvalitetssäkringscertifikat och bästa pris.

Att hantera alla pappersarbete och andra uppgifter av pålitliga fastighetsmäklare kan vara en av dem. Med det nya konstitutionella ändringsförslaget om att förvärva medborgarskap i Turkiet genom att köpa investeringar värda $ 250 000 eller mer, förvandlas medborgarskap till en extra möjlighet för köpare. Särskilt utländska kunder, som har problem i sina länder på grund av ekonomisk instabilitet och interna konflikter, börjar leta efter en permanent bostad genom att ansöka om medborgarskap i Turkiet.

Det enklaste sättet att ansöka om turkiskt medborgarskap genom investeringar

Turkiska Medborgarskap Krav


När det gäller turkiskt medborgarskap kan kunderna tycka att det är en tuff process, men med en erfaren agent är det inte så mycket. Som Antalya Homes till exempel tillhandahåller vi en visningstur för de fastigheter som väljs enligt dina önskemål.

När du har tecknat avtalet och betalat kan du få dina titelakt (TAPU). I slutet av några juridiska förfaranden ansöker du om turkiskt medborgarskap genom investeringar.

Vi tillhandahåller juridiskt stöd med våra erfarna företagsadvokater i Antalya Homes. Allt du behöver göra är att drömma om dina framtida dagar i Turkiet.

Pålitlig fastighetsköp med professionell fastighetsmäklare

Om du inte arbetar med pålitliga fastighetsmäklare kan du möta vissa bedrägerier under processen. För att illustrera, försöker fastighetsbedrägerier sälja intecknade lägenheter eller gods av dålig kvalitet. Så du kan enkelt fly från sådana falska anspråk med en erfaren agent.

Antalya Homes presenterar pålitliga fastighetstjänster med ett professionellt team sedan 2004. Under den tid du arbetar med oss, kan det enda problemet du behöver vara osäker på var du tar ett Instagram-foto mitt i naturens skönhet i vårt land.

Mer information om att köpa fastighet i Turkiet

Det bästa stället att köpa fastighet i Turkiet: Vi skrev populära platser som driver den utländska marknaden för Turkiets fastighetsmarknad för dig.

Är att köpa fastighet i Turkiet en bra investering?: Vi undersöker den turkiska fastighetsmarknaden för att du inte ska lämna frågetecken.

Utmärkta skäl att köpa fastighet i Antalya: Efter att ha läst dessa övertygande skäl bör du vara redo att köpa en fastighet i Antalya.

Nyheter11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN