Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Attraktiva Hus till salu i Istanbul

Attraktiva Hus till salu i Istanbul, Istanbul / KucukcekmeceAttraktiva Hus till salu i Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoAttraktiva Hus till salu i Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoAttraktiva Hus till salu i Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - videoAttraktiva Hus till salu i Istanbul, Istanbul / Kucukcekmece - video
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 135 m² till 156 m²
 • 3+1
 • 1, 2
 • 1
 • 2008
 • 15
 • Ready to move
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Objekt-ID IST-020

Hus till salu med Kucukcekmece Sjöutsikt

Attraktiva Projektet är ett av de största bostadsprojektet i Turkiet. Ultra lyxiga hus ligger nära Küçükçekmece Sjön. Lyx-projektet ligger på en 246,000 m2 fastighet består av grönområden. Attraktiva bostads projekt är byggt på stadsförnyelse område. Det är ett attraktivt centrum för dem som arbetar i närheten konglomerat och stora företag. Istanbul hus till salu nära alla transportmedel som kollektivtrafik, Ataturks Internationella Flygplats och järnvägssystem. Modern bostadskomplex är granne till Tema Istanbul (Theme Park) och dolda fågelparadis vid Kucukcekmece Sjön.

Moderna projektet har många olika typer av fastigheter som lägenheter och villor.

Ett liv med utsikt till grönt och den konstgjorda sjön vid lyxiga hus som ansluter den magnifika palats med modern arkitektur. De luxe hus har många bekvämligheter som en pool med en privat strand, inomhuspool, sport komplex, gym, byggnadsställningar, pilates & yoga områden, lekplatser, klättervägg, promenader och löpning vägar, stadsklubb, nöjen center, coiffeur , dagis, dansskola, hälsoklubb, apotek, turkiskt bad, bastu, diverse park, 7/24 säkerhetssystem och säkerhetssystem, handikappanpassningen ramp, läsning hörn, växt labyrinter, väggar vatten och växt, restautrants, kaféer, rörledning och te trädgårdar, frukt trädgård och glaskonst house. Attraktiva hus tillverkas med material av högsta kvalitet som ger eartquake- motstånd. Värmeisolering finns här.

Det finns bara en typ av bostad

3 sovrum lägenheter är 141-205 m2 med separat kök, vardagsrum, källare, badrum, jacuzzi, golv trädgård och pool.

Allmänna detaljer av Attraktiva Hus till salu i Istanbul

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Kostnadspriset är i Turkiska Lire. Priserna är början priser. Växlingskurs är uppdateras dagligen.

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Exklusiva lägenheter i ett centralt lägeExklusiva lägenheter i ett centralt läge41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulPrisvärda Lägenheter till Salu i IstanbulPrisvärda Lägenheter till Salu i Istanbul41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulInflyttningsklara lägenheter till salu i Istanbul med avbetalningsplanInflyttningsklara lägenheter till salu i Istanbul med avbetalningsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulLyxlägenheter till Salu i ett bostadskomplexLyxlägenheter till Salu i ett bostadskomplex49.200 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Beylikduzu / Istanbul
Vi anställer