Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya

Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / CentrumAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-1Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-2Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-3Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-4Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-5Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-6Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-7Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-8Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-9Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-10Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-11Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-12Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-13Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-14Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-15Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-16Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-17Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-18Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-19Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-20Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-1Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-2Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-3Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-4Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-5Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-6Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-7
Pris från 419.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Centrum
 • 300 m² - 600 m²
 • 3+1 Triplex
 • 3, 4
 • 3, 4
 • 2018
 • 3
 • Redo att flytta
 • 60 mt
 • 40 km
Objekt-ID ALN-414

Topp 3 Skäl att Köpa

• Mycket nära sociala och dagliga bekvämligheter
• Ligger i ett läge som får solljus hela dagen i ett lugnt område
• Miljövänlig design och kvalitetsarbetet

Miljövänliga Hus med Privat Trädgård Nära Sociala Bekvämligheter i Alanya

Hus till salu ligger i Alanya centrum. Alanya är en av de vackra semestermålen i Turkiet. Det erbjuder en vacker livsstil med fantastisk natur omgiven av Medelhavet och sammanflätad av historisk struktur.

Hus till salu i Alanya är 60 m till kusten (Alanya hamn), 50 m till närmaste skola, 1 km till närmaste sjukhus, 1,5 km till Alanya slott och Damlataş grotta, 40 km till Alanya Gazipaşa Flygplats och 120 km till Antalya Internationella Flygplats.

Bostadskomplexet är byggt på en 8.000 m² stor yta och har 5.200 m² grönska. Komplexet består av 13 fristående och parhus med 3 våningar. Det har många funktioner som en 72 m² utomhuspool och 202 m² solplatser, väl utformad privat trädgård med utsikt över Alanya viken, 475 m² inomhus parkeringsplats med ett automatiskt styrt dörrsystem, hissar, förråd för varje hus, generator och gym.

Obs: Alanya-huset har en privat utomhuspool.

Det finns tre typer av tillgängliga hus i detta komplex

Tre sovrum typ B tomhus (tvillingar) har ett 300 m² stort inredningsområde.

På källargolvet; det finns ett separat kök, ett 56 m² stort TV och biografrum, ett gym och ett spelrum, bastu, tvättstuga, badrum, toalett.

På bottenvåningen; det finns ett vardagsrum, ett separat kök och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 2 sovrum, ett omklädningsrum, ett badrum och ett eget badrum.

På takgolvet; Det finns ett sovrum, ett badrum och en balkong.

Fristående typ A hus med 3 sovrum har en 600 m² stor inredningsyta.

På källargolvet; det finns ett rymligt rum som används för ett gym eller biograf & TV-rum eller spelrum. (Det finns golvet är ett användningsområde för ett badrum, bastu och turkiskt bad men det har inte gjorts. Det kommer att göras om kunden vill.)

På bottenvåningen; Det finns ett vardagsrum, ett öppet kök och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 2 sovrum, ett omklädningsrum, ett eget badrum, ett badrum och en balkong.

På takgolvet; Det finns ett sovrum, ett badrum och en balkong.

Alanya-hus med 3 sovrum har ett 600 m² stort inredningsområde.

På källargolvet; det finns ett rymligt rum som används för ett gym eller biograf & TV-rum eller spelrum. (Det finns ett användningsområde för ett badrum, bastu och turkiskt bad men det har inte gjorts. Det görs om kunden vill.)

På bottenvåningen; Det finns ett vardagsrum, ett öppet kök och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 2 sovrum, ett omklädningsrum, ett eget badrum, ett badrum och en balkong.

På takgolvet; Det finns ett sovrum, ett badrum och en balkong.

Obs: Det finns vissa brister i tillverkningen i interiören i hus av typ A och Alanya Hus, till exempel marmor och plattor. Dessa brister kommer att göras som kunden önskar. Kostnaderna ingår i huspriserna.

Hus till salu i Alanya har dubbelrutor PVC, ljud och värmeisolering, luftkonditionering, satellit-TV-system, ståldörr, inbrottsskyddssystem, spotlighting, rök- och branddetektor, smarta hemsystem, elektriskt golvvärmesystem. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att köpa ett hus av högsta kvalitet på den livliga och eftertraktade platsen i Alanya.

Allmänna detaljer av Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya

Villas / Alanya / Centrum

SwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)TrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (0-500 m)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 419.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Ljusa Villor med Panoramiska Havsutsikt och Natur i AlanyaLjusa Villor med Panoramiska Havsutsikt och Natur i Alanya415.000 €5+1 dp, 7+1 TriplexKargicak / AlanyaFantastisk Utsikt Över Havet och Borg Triplex Villa i AlanyaFantastisk Utsikt Över Havet och Borg Triplex Villa i Alanya400.000 €7+2Kestel / AlanyaMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i AlanyaMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya420.000 €4+1 dp, 4+2 trpBektas / Alanya4+1 Alanya Villa med Pool Omgiven av Privat Trädgård4+1 Alanya Villa med Pool Omgiven av Privat Trädgård449.000 €4+1 dpKargicak / Alanya