Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya

Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / CentrumAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Alanya / Centrum - videoAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-1Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-2Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-3Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-4Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-5Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-6Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-7Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-8Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-9Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-10Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-11Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-12Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-13Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-14Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-15Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-16Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-17Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-18Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-19Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-20Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-1Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-2Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-3Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-4Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-5Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-6Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya, Planritningar-7
Pris från 419.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Centrum
 • 300 m² - 600 m²
 • 3+1 Triplex
 • 3, 4
 • 3, 4
 • 2018
 • 3
 • Redo att flytta
 • 60 mt
 • 40 km
Objekt-ID ALN-414

Topp 3 Skäl att Köpa

• Mycket nära sociala och dagliga bekvämligheter
• Ligger i ett läge som får solljus hela dagen i ett lugnt område
• Miljövänlig design och kvalitetsarbetet

Miljövänliga Hus med Privat Trädgård Nära Sociala Bekvämligheter i Alanya

Hus till salu ligger i Alanya centrum. Alanya är en av de vackra semestermålen i Turkiet. Det erbjuder en vacker livsstil med fantastisk natur omgiven av Medelhavet och sammanflätad av historisk struktur.

Hus till salu i Alanya är 60 m till kusten (Alanya hamn), 50 m till närmaste skola, 1 km till närmaste sjukhus, 1,5 km till Alanya slott och Damlataş grotta, 40 km till Alanya Gazipaşa Flygplats och 120 km till Antalya Internationella Flygplats.

Bostadskomplexet är byggt på en 8.000 m² stor yta och har 5.200 m² grönska. Komplexet består av 13 fristående och parhus med 3 våningar. Det har många funktioner som en 72 m² utomhuspool och 202 m² solplatser, väl utformad privat trädgård med utsikt över Alanya viken, 475 m² inomhus parkeringsplats med ett automatiskt styrt dörrsystem, hissar, förråd för varje hus, generator och gym.

Obs: Alanya-huset har en privat utomhuspool.

Det finns tre typer av tillgängliga hus i detta komplex

Tre sovrum typ B tomhus (tvillingar) har ett 300 m² stort inredningsområde.

På källargolvet; det finns ett separat kök, ett 56 m² stort TV och biografrum, ett gym och ett spelrum, bastu, tvättstuga, badrum, toalett.

På bottenvåningen; det finns ett vardagsrum, ett separat kök och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 2 sovrum, ett omklädningsrum, ett badrum och ett eget badrum.

På takgolvet; Det finns ett sovrum, ett badrum och en balkong.

Fristående typ A hus med 3 sovrum har en 600 m² stor inredningsyta.

På källargolvet; det finns ett rymligt rum som används för ett gym eller biograf & TV-rum eller spelrum. (Det finns golvet är ett användningsområde för ett badrum, bastu och turkiskt bad men det har inte gjorts. Det kommer att göras om kunden vill.)

På bottenvåningen; Det finns ett vardagsrum, ett öppet kök och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 2 sovrum, ett omklädningsrum, ett eget badrum, ett badrum och en balkong.

På takgolvet; Det finns ett sovrum, ett badrum och en balkong.

Alanya-hus med 3 sovrum har ett 600 m² stort inredningsområde.

På källargolvet; det finns ett rymligt rum som används för ett gym eller biograf & TV-rum eller spelrum. (Det finns ett användningsområde för ett badrum, bastu och turkiskt bad men det har inte gjorts. Det görs om kunden vill.)

På bottenvåningen; Det finns ett vardagsrum, ett öppet kök och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 2 sovrum, ett omklädningsrum, ett eget badrum, ett badrum och en balkong.

På takgolvet; Det finns ett sovrum, ett badrum och en balkong.

Obs: Det finns vissa brister i tillverkningen i interiören i hus av typ A och Alanya Hus, till exempel marmor och plattor. Dessa brister kommer att göras som kunden önskar. Kostnaderna ingår i huspriserna.

Hus till salu i Alanya har dubbelrutor PVC, ljud och värmeisolering, luftkonditionering, satellit-TV-system, ståldörr, inbrottsskyddssystem, spotlighting, rök- och branddetektor, smarta hemsystem, elektriskt golvvärmesystem. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att köpa ett hus av högsta kvalitet på den livliga och eftertraktade platsen i Alanya.

Allmänna detaljer av Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya

Villas / Alanya / Centrum

SwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)TrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (0-500 m)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 419.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nya Villor till Salu i Kargicak, AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, Alanya402.000 €3+1Kargicak / AlanyaHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgårdHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård384.200 €3+1, 4+1Konakli / AlanyaFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak AlanyaFristående villa med havs- och bergsutsikt i Kargıcak Alanya445.000 €4+1 dpKargicak / AlanyaLjusa Villor med Panoramiska Havsutsikt och Natur i AlanyaLjusa Villor med Panoramiska Havsutsikt och Natur i Alanya465.000 €5+1 dp, 7+1 TriplexKargicak / Alanya