Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenhet till Salu i Belek | Lägenheter i Belek

Golfmästerskap påverkar lägenhetsprisernai Belek

Belek är en ort i Serik-distriktet i Antalya-provinsen i Turkiet. Antalya själv är ett gammalt kulturarv för Turkiet. Utgrävningar under 2008 ledde till ny information och man tror nu att staden grundades tidigare 200-talet f.Kr. Man tror att kung Attalos hade befallt sina män för att hitta ”himmelriket på jorden” och de fann Antalya. Han grundade staden och kallade det Attaleiasom senare ändrades till Adalya och Antalya.

Provinsen har gått igenom olika härskare, religioner och kulturer. På 1:a århundradet besöktes staden Paulus av Tarsus och det ledde till att kristendomen spred sig i området. Provinsen var en gång styrd av det bysantinska riket och betraktades som ett mycket vackert område av den arabiska resenären IbnBattuta. Antalya regerades senare av osmanska riket tills moderna Turkiet grundades 1923.

Lägenhet till salu i Belek | Lägenheter i Belek

Belek är ett av de viktiga turistcentren i Turkiet och Turkiets största golfcenter. Själva staden drivs avSerik kommun. Det finns många olika typer av boende i området, inklusive fler än trettio 4-stjärniga och 5-stjärniga hotell. Det finns gott om olika nöjesfaciliteter och aktiviteter både för turister och lokalbefolkning.

Belek har fördelen av att vara det mest finansierade området av Turkiska turistministeriet. Under åren har Belek blivit ett av de utvecklande golfcentren i Turkiet och kan ses som ett hot mot Algarve. Det finns nu många attraktioner för golfare och området fortsätter att utveckla ännu fler bekvämligheter för golfare. Du kan se golffastigheter i Turkiet.

Lägenheter till salu i Belek

Självklart, när golfare från hela världen kommer, de måste bo någonstans. Vi på Antalya Homes har lägenhet i Belek till salu i olika prisklasser när många golfare från olika delar av Europa köper lägenheter i Belek. Belek lägenheter är tillgängliga med många olika faciliteter och ligger inte långt från golfbanorna (ca 1200m är det längsta avståndet!).

Köpa lägenhet Belek med olika faciliteter såsom pool, bastu, bergutsikt och utsikt över floden, gym, säkerhet, parkering och generator m.fl. Lägenheter Belek ger möjligheten till gäster och boendesom kan luta sig tillbaka och slappna av när de vill. Barn kan njuta av poolen som finns i trädgården, medan golfare kan njuta av en komplett golfupplevelse. Det finns många vackra Belek lägenheter som man kan se på vår hemsida.

Lägenheter till salu i Belek har blivit ännu populärare med ett mycket attraktivt golfmästerskap som heter "World Golf Amateur Team Championship 2012" har hållits i Belek, Turkiet. Dessa aktiviteter tillsammans med det perfekta läget av Belek lägenheter till salu har lett till ökning av lägenhetspriser i Belek. Golfvillor i Belek har också en stor efterfrågan sedan början av 2000 av fastighetsköpare.

Golfare kan besöka vilken golfbana de vill. Alla golfbanor finns i närheten och kan besökas när som helst under dagen. Det finns många köpcentrum i Belek och Kadriye i närheten. Naturligtvis kan man också njuta av god mat på någon av restaurangerna i de trettio 4-stjärniga och 5-stjärniga hotellen.

Turister lockas till Belek, eftersom det finns många historiska platser i närheten. Dessa platser inkluderar Perge som ockuperades av grekerna från 323 f.Kr. till 146 f.Kr. och den stora Aspendos teater som fortfarande rymmer 15,000 personer. Amfiteatern är mer än 2000 år gammal och är fortfarande öppen för allmänheten. Många olika baletter, opera och klassiska festivaler hålls fortfarande där utomhus.

Antalya Homes fastighetsförmedling i Belek erbjuder ett stort urval av lägenheter till salu Belek. Vi har duktiga fastighetsmäklare i Belek som gärna hjälper genom hela köpet när det gäller lägenhet i Belek eller villa i Belek. Turkiets golfparadis Belek har mycket attraktiva priser om man jämför med andra länder. Vi kan fastigheter i Belek och tveka inte att kontakta oss när det gäller lägenhet till salu i Belek.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(1)12Månad(1)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(14)Lägenheter(14)Villas(17)Land(3)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla14Studio(0)1+1(2)2+1(6)3+1(3)4+1(5)5+1(2)6+(0)

PrisklassAlla(14)up to 50.000 €(3)50.000-75.000 €(4)75.000-100.000 €(5)100.000-150.000 €(4)200.000-300.000 €(1)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA BELEK(14)CENTRUM(11)KADRIYE(3)

GÅ TILL
TOPPEN