Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köpa Hus i Belek | Villa i Belek till Salu | Villor i Belek

Villor i Belek till salu med privat pool

Belek är en av de vackraste platserna att besöka när man är i Turkiet. Under de senaste åren har mer än 30 lyxhotell öppnats i Belek, liksom hundratals villor. Köpa hus i Belek är mycket populärt bland européer bl. a. från Storbritannien och Skandinavien. Villor i Belek med privata pool er är det populäraste valet av fastighetsköparna i Belek och Kadriye. Inte bara är villa i Belek till salu är prisvärda utan har de mycket att erbjuda.

Villor i Belek till salu med privat pool

Denna lilla stad Belek har en befolkning som varierar mellan 5,000 till 40,000. Dessa förändringar i befolkningen beror på turism och säsongs förändringar. Kadriye är en grannstad intill Belek. Turismen i Belek är ständigt växande och med så mycket turism, blir behovet av nya bostadsområden större. Lyckligtvis är Belek inte en stad där finns bostadsbrist.

Golf och golfturism i Belek

En av de främsta anledningarna till att människor besöker Belek är för den fantastiska golfupplevelsen. Det är faktiskt en av de främsta anledningarna till att turister köper sitt eget hus i Belek.

Golfbanorna i Belek är fantastiskt fina och håller en mycket hög standard och kvalité liksom hus till salu i Belek. Naturliga skönheten som omger Belek har införlivats i golfbanor också. Den fantastiska utsikten och miljön gör bara golfen så mycket bättre.

Efter ett bra golfspel väljer de flesta turister att komma hem och koppla av i sitt hus Belek. Detta är en anledning till varför människor väljer en villa i Belek med privat pool. Det finns ingenting bättre än att komma hem och ta ett dopp i poolen. Köp av bostad i Belek vare sig med eller utan egen pool har alltid varit populärt.

Varför en pool och inte stranden?

Trots närheten till stranden, villor i Belek och hus i Kadriye är fortfarande ett av de främsta valen. Hundratals par kommer till Belek varje år söker lite lugn och avkoppling.

Efter att ha tillbringat en hel dag att ha roligt och romantiskt i Belek, känns ingenting bättre än att njuta av ett fint dopp i poolen tillsammans. Detta är en om de främsta anledningarna att köpa Belek villor med egen pool.

Då älskar familjer också dessa villor, trots en lägenhet i Belek kan vara lika trevligt. Inte bara villorna har gott om utrymme för alla utan att ta ett dopp i poolen och leka i trädgården är barnens favorit.

Belek är ett paradis i sig. Turisterna kommer från hela världen för att njuta av allt som Belek och Kadriye har att erbjuda och blir intresserade av villa till salu i Belek. Efter en trevlig dag, ingenting är bättre än att tillbringa lite tid i en privat pool. När du letar efter villor till salu i Belek, Belek hus till salu eller golfbostäder i Turkiet Belek, se till att kolla Antalya Homes hemsida för de hetaste erbjudandena av villor i Antalya.

Antalya Homes Fastighetsförmedling i Belek med sina kunniga fastighetsmäklare i Belek hjälper dig gärna med dina frågor om allt som rör villor i Belek. Njut av att surfa på vår sida och se fantastiska villor och hus priser i Belek eller Kadriye.


Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(2)12Månad(2)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(17)Lägenheter(14)Villas(17)Land(3)Kommersiella Fastigheter(0)

SovrumAlla17Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(5)4+1(10)5+1(3)6+(0)

PrisklassAlla(17)100.000-150.000 €(2)150.000-200.000 €(1)200.000-300.000 €(7)300.000-500.000 €(7)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA BELEK(17)CENTRUM(12)KADRIYE(5)

GÅ TILL
TOPPEN