Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ

Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / OrtahisarBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Trabzon / Ortahisar - videoBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-1Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-2Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-3Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-4Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-5Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-6Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-7Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-8Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-9Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-10Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Interiör bilder-11Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Byggbilder-1Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Byggbilder-2Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Byggbilder-3Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Byggbilder-4Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Byggbilder-5Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Byggbilder-6Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Planritningar-1Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Planritningar-2Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Planritningar-3Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Planritningar-4Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Planritningar-5Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ, Planritningar-6
Pris från 24.900 €Verifierat prisPrisuppdatering den 26.05.2021
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Ortahisar
 • 75 m² - 195 m²
 • 1+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1
 • 2
 • 1, 2
 • 8/2021
 • 12
 • Redo att flytta
 • 1,5 km
 • 2 km
 • 4 km
Objekt-ID TRB-053

3 Bra anledningar att köpa

• Några minuter avstånd till Trabzon centrum
• Massor av sociala faciliteter och gemensamma användningsområden
• Rymliga grönområden med fruktträdgård på 11.000 m²

Billig fastighet nära stadskärnan i Ortahisar, Trabzon

Lyxig prisvärd fastighet ligger i ett utvecklat och beundransvärt område i Çukurçayır, Trabzon. Trabzon är det mest populära centrumet i Östra Svarta havet och socio-kulturhistoria. Trabzon är känd för sin naturliga skönhet och spektakulära natur. Fastighet till salu i Trabzon ligger mycket nära centrum, men långt ifrån buller och trafiktäthet. Detta privilegierade och exklusiva projekt kommer att ge dig ett utmärkt klimat och miljö läge med gröna utrymmen och öppna rymliga utrymmen.

Moderna lägenheter ligger nära de många sociala bekvämligheter som köpcentra, moské, marknad, parker och busshållplatser. Lyxiga lägenheter ligger 2 km till Trabzon Marina, 1,5 km till Trabzon centrum, 1 km till Trabzon Bus Terminal, 3 km till Forum Trabzon Shopping Mall och 4 km till flygplatsen. Alla lägenheter har utsikt över havet och bergen.

Det lyxiga och stora komplexet består av 10 kvarter med totalt 504 lyxiga lägenheter. Det finns många sociala faciliteter som inomhus parkeringsplats, bageri, café, vandrings- och cykelvägar, marknad, restaurang, spelrum, separata inomhuspooler, gym, bastu, turkiskt bad och ångrum för män och kvinnor, utomhuspool, tennis och basketplaner, generator, vidvinkel och nattvårdskameror, barnlekplats, säkerhetskontrollerad inloggning och 24/7 säkerhetssystem. 11.000 m² privat område landskapsarkitektur arbete gjordes. Det finns fruktträd unika för Trabzon som persimmon, fikonträd, vinrank och rosenträdgård

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har vardagsrum, kök med öppen planlösning, badrum och balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum och balkong.

Lägenheter med 3 sovrum har vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum, toalett och 2 balkonger.

3 sovrum duplex lägenheter.

Lägenheter med 4 sovrum har vardagsrum, separat kök, badrum, 2 badrum med eget badrum, toalett och 2 balkonger.

6 sovrum duplexlägenheter har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, 2 badrum med eget badrum, en toalett och 2 balkonger.

Alla lyxiga och billiga lägenheter i Trabzon har centralvärme, värme och ljudisolering, ståldörr, video intercom, larmsystem, duschkabin och satellit-TV-system.

* Vänligen kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Billig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ

Lägenheter / Trabzon / Ortahisar

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter24.900 €2+1 Lägenheter36.700 €3+1 Lägenheter43.200 €4+1 Lägenheter53.000 €*Prisuppdatering den 26.05.2021 11:41:55

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Rymliga lägenheter till överkomliga priser i TrabzonRymliga lägenheter till överkomliga priser i Trabzon24.600 €1+1, 3+1Centrum / TrabzonLägenheter med havsutsikt i ett säkert projekt i TrabzonLägenheter med havsutsikt i ett säkert projekt i Trabzon23.700 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonHögkvalitativa lägenheter på centralt läge i Ortahisar TrabzonHögkvalitativa lägenheter på centralt läge i Ortahisar Trabzon24.900 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsiktStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt26.100 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / Trabzon