Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter

4.02.2021

Medan kryptovalutor når rekordvärden valde investerarna fastighetsmarknaden som huvudområde för vinstförverkligande. Bayram Tekce, ordförande för Tekce Overseas Gayrimenkul AS, förklarade att de har gjort dussintals fastighetsförsäljningar med kryptovalutor under de senaste två månaderna.

Betala med BitcoinSedan Bitcoin-priset gick uppåt började internationella investerare att söka investeringsområden för vinstförverkligande. I den meningen var en av de viktigaste marknaderna fastigheter.

Utvärdera utvecklingen på marknaden sade Bayram Tekce, ordförande för Tekce Overseas, ”Med vårt mål att vara en pionjär inom PropTech, var kryptobetalningsmetoder alltid på vår agenda. Under denna period, när värdet på Bitcoin nådde rekordnivåer, skapade vi ett betydande värde med de pålitliga och enkla betalningsmetoderna vi erbjuder investerare och vi upplevde en allvarlig ökning av efterfrågan i detta avseende.”

Bitcoin toppad

Sålde mer än 50 fastigheter under de senaste två månaderna

Bayram Tekçe, som gjorde den första fastighetsförsäljningen med kryptovaluta i världen 2017, uppgav att de sålt mer än 50 fastigheter under de senaste två månaderna när kryptopengemarknaden nådde sin topp. Han tillade att Turkiet, med en liberal ekonomi, erbjuder många möjligheter för kryptovalutainvesterare att balansera sina tillgångar genom att använda fastighetsinvesteringar som hävstång.
Bitcoin, den kryptovaluta som har den högsta volymen på marknaden, står på agendan de senaste dagarna med rekordhöjningar.

Den tredje av Bitcoin Halving hölls den 11 maj 2020 med målet att bromsa produktionen och balansera utbudet på marknaden. Som ett resultat av halveringen förväntades Bitcoin få mer värde som ett bytes- eller investeringsmedel. Dessutom investerare på jakt efter ett verktyg som inte kommer att förlora värde på grund av den globala pandemin; det amerikanska presidentvalet och företagens ökande intresse inom detta område utlöste också värdeökningen. Att vara en decentraliserad digital valuta lockar Bitcoin uppmärksamheten hos många investerare som letar efter välståndssäkerhet.

Nyheter8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
16.02.2021
Utländska Investerare Vill Ha Sina Fastigheter i Turkiet!
4.02.2021
Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter
28.12.2020
Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN