Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece

Lyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / KucukcekmeceLyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / Kucukcekmece - videoLyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / Kucukcekmece - videoLyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / Kucukcekmece - videoLyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / Kucukcekmece - videoLyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / Kucukcekmece - videoLyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece, Istanbul / Kucukcekmece - video
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 667 m²
 • 6+2
 • 4
 • 3
 • 2008
 • 3
 • UTSÅLD
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Objekt-ID IST-022

Magnifik Istanbul fastighet med lyx design

Lyxvillor ligger i en av de bästa platserna i Istanbul. Underbar Istanbul fastigheter erbjuder dig en kombination av komfort och elegans. Det är ett attraktivt centrum för dem som arbetar i närliggande konglomerat och stora företag. Det är ett attraktivt centrum för dem som arbetar inom närliggande konglomerat och stora företag. Bogaziçi Villas nära alla transportmedel som kollektivtrafik, Atatürk International Flyplats och järnvägssystemen. Lyxiga villor är granne till Tema Istanbul Theme Park och dolda fågel paradis på Kucukcekmece sjön.

Magnifika villor nära till många bekvämligheter som en pool med en privat strand, inomhuspool, sport komplex, gym, spa-center, nöjen center, lekplats, Coiffeur, dagis, dansskola, handikappade ramp, restauranger och kaféer, frukt trädgård och glaskonst hus. Fastigheter i Istanbul tillverkas med material av högsta kvalitet som ger jordbävning Resistens. Det finns värmeisolering.

Det finns bara 2 lyxiga villor kvar

6+2 villor är 667 m2 med galleried belyst med en dekorativ fontän, vardagsrum, separat kök med köksmaskiner, hall med garderob, 3 terrasser, en privat pool, 4 badrum med jacuzzi och dusch, ett omklädningsrum, ett arbetsrum , en källare, en bastu, reservoar, vitamin bar, tjänare rum och ett hobbyrum där insidan av poolen är synlig.

Det finns också dessa tjänster i här

  - Städning
  - Bostäder stödtjänst
  - Barnpassning
  - Fordon stödtjänster
  - Hemvård hälsovård
  - Pet Sitter
  - Partiorganisationen
  - Catering

Den här fastigheten är utsåld.

Vänligen kontrollera andra Istanbul fastigheter.

Allmänna detaljer av Lyxfastigheter i Istanbul Küçükçekmece

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdKlädkammareDuschBadkarEn-suite-badrumKöksutrustningSeparat kökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Kostnadspriset är i Turkiska Lire. Priserna är början priser. Växlingskurs är uppdateras dagligen.

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenheter Omslutna med NaturenLägenheter Omslutna med Naturen196.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulLägenheter och Villor till Salu i Istanbul Lägenheter och Villor till Salu i Istanbul 222.500 €1+1, 2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulLyxiga Villor i IstanbulLyxiga Villor i Istanbul312.500 €4+1Sile / IstanbulRadhus med privat trädgårdRadhus med privat trädgård321.500 €3+1 tpBasaksehir / Istanbul
Vi anställer