Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Bosphorus View herrgårdar i en fantastisk plats i Istanbul

Bosphorus View herrgårdar i en fantastisk plats i Istanbul, Istanbul / Sariyer
Pris 38.109.800 €
  • Allmänna detaljer
  • 6++
  • COURTAGEFRITT
  • Istanbul / Sariyer
  • 950 m² - 1400 m²
  • 10+5, 12+5
  • 5
  • 3
  • Klart att flytta in
  • 45 km
Objekt-ID IST-392

3 Bra anledningar att köpa

• Rätt vid Istanbuls Bosphorus med fantastisk utsikt över vattnet.
• Förtöjning av vattnet vid sjöfart - du kan se din yacht från ditt fönster.
• Samkopplat bo med två herrgårdar på en titelakt (1.400 m² + 950 m²)

Havsnära Istanbul herrgårdar med rymligt boende 5 650 m²: Inomhus (2.350 m²) + utomhusträdgård (3.300 m²) i Tarabya

"Denna magnifika herrgård är en försäljning utanför marknaden för att bibehålla diskretion och integritet för alla parter. Exempelfoto är endast för illustrativt syfte och representerar inte den egentliga egenskapen. Vänligen kontakta de exklusiva agenterna på AntalyaHomes.com för att få fullständig information."

Fantastiskt läge vid vattnet i det ikoniska stadsdelen Sarıyer, Tarabya; inbäddat bland historiska Bosphorus herrgårdar på den europeiska strandlinjen av Bosphorus sundet. Beläget mellan stadsdelarna Yeniköy och Kireçburnu, var det platsen för den antika staden Pharmakia och platsen för valet för sommarhusen för utländska ambassader under den osmanska perioden. Trots tidigare år är många europeiska konsulater och ambassader fortfarande belägna i området, inklusive presidenthemmet, vilket ger lokala invånare säkerhet och diskretion. Vattnet är prydd med över två hundra nöjesfartyg och yachter som förtöjer sig vid hamnen.

Bekvämlighet utanför dörren på bara fyrtiofem kilometer avstånd som förbinder dig till världen på den nya Istanbul International Airport, och snart den största flygplatsen som byggs. På tjugosex kilometer ligger Yavuz Sultan Selim Bridge som förbinder den europeiska till den asiatiska sidan av Istanbul och bara fem kilometer till Emirgan Coppice.

Två historiska herrgårdar registrerade på en titelakt, som ska säljas som en fastighet.

En av herrgårdarna, som går tillbaka till 1890-talet, byggdes av en rik och framstående familj och nyligen byggdes om 2018 av en populär designer.

Havsnära herrgårdar till salu i Istanbul ett har tio sovrum, fem badrum och fem vardagsrum som sträcker sig över tre våningar med en generös bostadsyta på 1.400 m² och 200 m² taklucka för trädgården på första våningen, utöver ett externt trädgårdsområde på 3.200 m².

Den andra herrgården har tolv sovrum, fem badrum och fem vardagsrum som sträcker sig över tre våningar med 950 m² bostadsyta och 120m² trädgårdsyta fram.

Varje enskild herrgård möjliggör interkopplat boende genom att kombinera de två egenskaperna till en. Anslutande områden mellan herrgårdarna kan stängas för individuellt boende och privatliv.

Allmänna detaljer av Bosphorus View herrgårdar i en fantastisk plats i Istanbul

Villas / Istanbul / Sariyer

TrädgårdHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 38.109.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Unik historisk herrgård med en privat brygga i IstanbulUnik historisk herrgård med en privat brygga i Istanbul16.937.700 €8+2Beykoz / IstanbulBosporen utsikt helt ny villa i Istanbul ÜsküdarBosporen utsikt helt ny villa i Istanbul Üsküdar8.294.900 €6+1Uskudar / Istanbul