Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara

Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / LaraBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Antalya / Lara - videoBoutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-1Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-2Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-3Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-4Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-5Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-6Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-7Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-8Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-9Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-10Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-11Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-12Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-13Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-14Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara, Interiör bilder-15
Pris 4.500.000 €Verifierat prisPrisuppdatering den 11.06.2021
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Lara
  • 1500 m²
  • 01/2018
  • 3
  • Redo att flytta
  • 5.4 km
  • 350 mt
  • 15.4 km
Objekt-ID AYT-2156

Topp 3 skäl att köpa

• Stort utbud av rumsstilar
• Perfekt plats
• Investeringsmöjlighet

Investment Boutique Hotel i Antalya Lara

Lägenhetshotellet ligger i ett av de mest kända och lyxiga distrikten i Antalya. Lara-regionen är en eftertraktad semesterplats med ett brett utbud av aktivitetsalternativ, nöjescentra, shopping och transportmöjligheter.

Lägenhetshotell till salu i Antalya; ligger inom gångavstånd till sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, nattklubbar, stränder och köpcentra. Hotellet ligger 350 meter till närmaste strand, 1,1 km till köpcentret TerraCity, 3,7 km till vattenfallet Lara Duden, 5,4 km till Antalyas centrum, 15,4 km till den internationella Antalyas flygplats.

Hotellet erbjuder boende i 2 år. Byggnaden består av 22 lägenheter i en 1500 m² användningsyta på en 3000 m² tomt. Varje lägenhet har sin egen handling. Hotellet gör det möjligt för besökare att njuta av det soliga klimatet i Medelhavsstaden med pool och solterrass.

Lägenheterna är utrustade med dubbelsängar, sittgrupper, köksutrustning och köksutrustning, luftkonditionering och satellit-TV-system. Sviterna har balkong och jacuzzi.

Allmänna detaljer av Boutiquehotell inom gångavstånd till stranden i Lara

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Lara

BastuHissSwimmingpoolVaktmästareTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennMöblerKöksutrustningBalkongStrand (0-500 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 4.500.000 €*Prisuppdatering den 11.06.2021 16:44:21

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Boutiquehotell med spacenter nära marinan i KaleiciBoutiquehotell med spacenter nära marinan i Kaleici2.700.000 €13Kaleici / AntalyaKommersiell byggnad med investeringsmöjlighet i AntalyaKommersiell byggnad med investeringsmöjlighet i Antalya2.450.000 €Altinova / Antalya5-stjärnigt hotell 300 meter till stranden i Side, Antalya5-stjärnigt hotell 300 meter till stranden i Side, Antalya28.863.600 €Side / AntalyaFemstjärnigt investeringshotell med hyresintäkter i KunduFemstjärnigt investeringshotell med hyresintäkter i Kundu36.285.700 €Kundu / Antalya