Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köpa Hus i Bursa | Villa i Bursa till Salu | Villor i Bursa

Fastighetsköpare som tittar på hus till salu i Bursa kommer att bli förvånad över det nuvarande utbudet av villor på marknaden. Inklusive avplan, nybyggd och återförsäljning möblerad bostad, både budget och lyxiga hemköpare kommer att hitta vad de vill ha.

Under fem år har regionen blivit det gyllene barnet på Turkiets fastighetsmarknad och detta har lett till villaprojekt med det senaste inom elegant arkitektur, modernt bostadsområde och avskilda platser.

På grund av kulturella likheter ser Mellanöstern-köpare i Turkiet också mot Bursa för att bli deras hem. Även om Bursas berömmelse sprider sig över hela världen, köper fler nationaliteter hus som en sund finansiell investering för framtiden.

Billiga villor till salu i Bursa

4 anledningar för att köpa villor och hus i Bursa

1: Det varierande utbudet av landskap erbjuder många livsstilsval från stadsmassan i stadens centrum till bostadsområden, omgivna av stora grönområden och en familjevänlig miljö.

2: Trots sitt rykte som ett viktigt ekonomiskt knutpunkt ligger nöjes- och fritidsresor i framkant av det dagliga livet, oavsett skidåkning i Uludağs bergen, avkopplande sjö eller utforska UNESCOs världsarvsliv.

3: För att modernisera sin fastighetsmarknad var Bursa en senkomster, men detta ger masspotential för långsiktig kapitaltillskott eftersom priserna i Bursa per kvadratmeter är överkomliga för utländska köpare.

4: Som en av de mest populära områdena i Turkiet för internationella husköpare har fastighetsägare hög likviditet, och om de vill sälja när som helst maximerar en global publik på marknaden.

Sök Bursa villor online

Var kan man köpa en villa i Bursa?

Köpare kan välja mellan ett stort centrum och många utkvarterskvarter. Demirtaş och Osmangazi är två populära områden eftersom de erbjuder en avslappnad livsstil, men andra områden inkluderar Altınşehir, Bademli i Mudanya-distriktet, Balat och Çamlıca i Nilufer-området.

Om du är ny på området och tittar på hus till salu i Bursa, dra nytta av våra visningsturer. Vi visar dig framstående stadsdelar och faciliteter som skolor, banker, transportförbindelser, affärer och restauranger, så du köper en villa eller lägenhet i Bursa som passar dina livsstilbehov med alla dagliga behov och önskemål inom gångavstånd.

Viktiga funktioner i Bursa Villas

Bursa är synonymt med fritid. Därför innehåller det omfattande utbudet av lyxvillor till salu i Bursa många funktioner för att göra livet behagligt och bekvämare. Ofta sitter på gateda komplex, betalar husägare en underhållsavgift för att utnyttja ett omfattande utbud av faciliteter på plats, inklusive inomhus- och utomhuspooler, anlagda trädgårdar, turkiska bad, butiker, frisörer och restauranger, gym, bastur, concierge tjänster och pergola terrasser. Dessa anläggningar lockar också köp-till-låt fastighetsinvesterare som vill ha en inkomst genom villauthyrning, och detta idealiska åretliga turistmål ger en marknad att kliva in i.

Hus till salu i Bursa

För att veta mer om Bursa villor, prata med en försäljningsrepresentant genom att använda chattfunktionen längst ned till höger på skärmen. Ring oss också på telefonnumret som anges eller använd begäran om fler detaljer för att få detaljer om hus till salu i Bursa via e-post.

Varje lista innehåller bilder, planlösningar där det är tillämpligt, nyckelfunktioner i Bursa fastigheter, anledningar att köpa och ytterligare användbara detaljer. Om du redan är i området, ring även för att ordna en tid och datum för att se villor till salu i Bursa, Turkiet.


Besök vårt kontor i Nilüfer, Bursa

Vårt kontor i Yomra, Kaşüstü grannskap har enkel tillgång till kollektivtrafik. Det ligger på huvudvägen (Trabzon-Rize State Road) och du kan använda följande transportmetod för att nå vårt kontor:

Bussar: Kör på 501, 601 eller 603 och avgång vid Adalet Sarayı Stop. Det tar några minuter att nå vårt kontor därifrån.

Metro: Gå på 2. Tåglinje (West Line) och släpp vid Nilüfer hållplats, det är 650 meter till vårt kontor därifrån.

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(0)12Månad(0)24Månad(0)36Månad(0)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(6)Lägenheter(35)Villas(6)Land(0)Kommersiella Fastigheter(5)

SovrumAlla6Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(0)4+1(3)5+1(4)6+(0)

PrisklassAlla(6)150.000-200.000 €(2)200.000-300.000 €(3)300.000-500.000 €(1)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA BURSA(6)GEMLIK(1)MUDANYA(2)NILUFER(2)OSMANGAZI(1)

GÅ TILL
TOPPEN