Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa

Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Bursa / NiluferCentral Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentral Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentral Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentral Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-1Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-2Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-3Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-4Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-5Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-6Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-7Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-8Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-9Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-10Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-11Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-12Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-13Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-14Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-15Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-16Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-17Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-18Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-19Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-20Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-21Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Interiör bilder-22Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Byggbilder-1Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Byggbilder-2Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Planritningar-1Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Planritningar-2Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa, Planritningar-3
Pris från 179.900 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • 6++
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 217 m² - 433 m²
 • 4+1, 4+1dp., 6+1dp
 • 3
 • 3
 • 10/2020
 • 06/2021
 • Under konstruktion
 • 8 km
 • 24 km
 • 65 km
Objekt-ID BRS-018

Topp 3 Skäl att Köpa

• I centrum
• sammanflätad av naturen
• Två separata stängda pooler för män och kvinnor

Privilegierade Fastigheter i Centrala Bursa med Stort Utbud av Komplexa Anläggningar

Bursa är en storstad i nordvästra Turkiet nära Mount Uludağ och Marmara-havet. Staden är känd för sin industriella utveckling. Regionen har historiska monument som dateras tillbaka till det osmanska riket och har mycket gröna områden. På grund av det centrala läget har det lätt åtkomst till närliggande städer med det utvecklade transportsystemet. Staden är populär för sin bergsklättring och skidåkning för semester och har högt investeringsvärde för sin industriella betydelse.

Bursa fastigheter ligger i centrum. Fastigheterna är i stort och privilegierat komplex med massor av grönområden som erbjuder ett fredligt liv. Fastigheterna ligger nära alla bekvämligheter du behöver i det dagliga livet och gångavstånd till Kent Forest, 500 m marknader, 9 km köpcentrum, 16 km till bussterminalen och 65 km Bursa Internationella Flygplats.

Bostadskomplexet består av 252 lägenheter med 16 kvarter med 8 våningar i 30.000 m² stort område. Komplexet har mycket lyxiga faciliteter som två separata stängda pooler för män och kvinnor, basketplan, parker, gym, bastu, ångbad, 24/7 säkerhetskamerasystem med säkerhetsvakt, stängda parkeringsplatser, professionellt inredda grönområden och dammar, mescid, hissar, generator i gemensamma områden.

Det finns 2 typer av tillgängliga lägenheter i komplexet

Lägenheter med 4 sovrum är 217 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum/toalett, 2 eget badrum, ett omklädningsrum och 3 balkonger.

Duplex med 6 sovrum är 433 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum/toalett, 6 eget badrum, 5 balkonger, 3 omklädningsrum, en tvättstuga och en terrass.

Bursa fastigheter till salu har överlägsen underordnade kvaliteter såsom smarta hemsystem, inbyggt kök, garderob, inbyggt garderob, kök och badrumsskåp, videointercom, luftkonditionering, dolda spotlight, markvärme och första keramiskt golv av hög kvalitet.

Allmänna detaljer av Central Modern Fastighet med Naturutsikt i Bursa

Lägenheter / Bursa / Nilufer

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareDuschBadkarEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökCentrum
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

4+1 Lägenheter179.900 €6+1 Lägenheter449.700 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kapacitetsfastigheter med utsikt över Uludağ i Bursa NilüferKapacitetsfastigheter med utsikt över Uludağ i Bursa Nilüfer167.400 €5+2 dpNilufer / BursaLägenheter med Utsikt Över Staden och Havet i BursaLägenheter med Utsikt Över Staden och Havet i Bursa154.900 €5+1 dpMudanya / BursaSmart designade Deluxe-lägenheter i Nilufer BursaSmart designade Deluxe-lägenheter i Nilufer Bursa449.700 €6+1 dpNilufer / BursaInvesteringsland med större bostadsprojekt i BursaInvesteringsland med större bostadsprojekt i Bursa4.214.100 €Orhangazi / Bursa