Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa

Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Bursa / MudanyaCentrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Bursa / Mudanya - videoCentrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Bursa / Mudanya - videoCentrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-1Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-2Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-3Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-4Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-5Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-6Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-7Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-8Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-9Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-10Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-11Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-12Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-13Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-14Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-15Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-16Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-17Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-18Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-19Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-20Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-21Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Interiör bilder-22Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Byggbilder-1Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Byggbilder-2Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Byggbilder-3Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Planritningar-1Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Planritningar-2Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Planritningar-3Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa, Planritningar-4
Pris från 103.800 €Verifierat prisPrisuppdatering den 7.06.2021
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Mudanya
 • 151 m² - 302 m²
 • 3+1, 3+2 dp, 4+2 dp
 • 2
 • 1
 • 08/2021
 • 5
 • Under konstruktion
 • 25 km
 • 1 km
 • 75 km
Objekt-ID BRS-026

Topp 3 Skäl att Köpa

• Det största och prestigefyllda projektet i Mudanya
• Gångavstånd till centrum, IDO-hamn, statssjukhus och privata skolor
• Prisfördel och enkel betalning

Lyxig Fastighet med Många Komplexa Faciliteter i det Största Projektet i Bursa

Lyxiga fastigheter i Mudanya, Bursa ligger i stadsdelen Guzelyali. Området erbjuder köpare ett fredligt familjeliv i en lugn region där du kan njuta av den glamorösa skönheten i Marmarahavet och stora gröna områden sammanflätade med olivlundar. Denna region framstår som det bästa valet om du funderar på att köpa fastigheter i Bursa till salu.

Fastigheter i Bursa ligger precis intill motorvägen Mudanya-Bursa och Osmangazi. Kvalitetsfastigheter ligger 5 minuter till Guzelyali-stranden och IDO-hamnen, 10 minuter till Mudanya-stranden och BUDO-hamnen, 17 minuter till Korupark och Andalusia Park Shopping Center, 20 minuter till nästan alla centrala platser i Bursa, 50 minuter till Yenisehir flygplats, 1 timme till Uludag med bil eller linbana, en timme till Istanbul med bil via Osmangazi-bron och 1,5 timmar till Istanbul med färja.

Väl utformat bostadskomplex innehåller 360 fastigheter och kommersiella fastigheter har totalt 30 kvarter. Bostadskomplexet består av 35 000 m² markområde och 16.500 m² grönt område.

Komplexet är utrustat med en rad faciliteter såsom privat inomhusparkeringsplats för varje fastighet, utomhusparkeringsplats, barnklubb, inomhus- och utomhuslekar för barn (PlayStation, bordsfotboll, etc.), damklubb, skönhet centrum, coiffeur, 2 pooler totalt med en semi-olympisk pool och en inomhuspool, bastu, turkiskt bad, liten moské, idrottscenter, café, administrationskontor, professionell komplexhantering, gångväg, kamelia, picknickområden, prydnadspooler , gatamöbler, marknads- och andra kommersiella tjänster, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Det finns 3 typer av tillgängliga lägenheter till salu

Lägenheter med 3 sovrum är 151 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och en balkong.

Lägenheter med dubbelsidig lägenhet med 3 sovrum är 198 m².

Lägenheter med dubbelsidig lägenhet med 4 sovrum är 302 m².

Lägenheterna är designade med högkvalitativ utrustning som gipsskivor, videointercom-system, dusch, dekorativa fönsterfönster för snickare med inre lameller, specialdesign garderob och badrumsskåp, ståldörr med hög säkerhet, golvvärmesystem inklusive balkonger för att njuta av den unika utsikten av Mudanya vid toppen, takhöjd 2,90 m, förglasat, keramiskt och laminatgolv, trätrappor och smidesjärn i duplexlägenheter. Vissa av dessa lägenheter har också en utmärkt havsutsikt.

Allmänna detaljer av Centrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa

Lägenheter / Bursa / Mudanya

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdDuschEn-suite-badrumBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter103.800 €4+1 Lägenheter120.200 €*Prisuppdatering den 7.06.2021 12:07:14

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga Fastigheter med Olika Sociala Bekvämligheter i BursaLyxiga Fastigheter med Olika Sociala Bekvämligheter i Bursa96.100 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dp, 5+1 dp, 6+2 dpOsmangazi / BursaCentralt beläget lyxig fastighet Bursa NilüferCentralt beläget lyxig fastighet Bursa Nilüfer89.400 €2+1, 3+1Nilufer / BursaFastigheter inom ett projekt i hög efterfrågan i BursaFastigheter inom ett projekt i hög efterfrågan i Bursa109.300 €3+1, 6+1 dpNilufer / BursaLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya BursaLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa110.100 €3+1, 5+1 dpMudanya / Bursa