Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece

Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / BuyukcekmeceCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Istanbul / Buyukcekmece - videoCentrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-1Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-2Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-3Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-4Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-5Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-6Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-7Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-8Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-9Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-10Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-11Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-12Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-13Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-14Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-15Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece, Planritningar-16
Pris från 71.100 €Verifierat prisPrisuppdatering den 21.06.2021
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Buyukcekmece
 • 45 m² - 146 m²
 • Std
 • 1
 • 1
 • 01/2021
 • 17
 • Under konstruktion
 • 4 km
 • 84 km
Objekt-ID IST-442

Topp 3 skäl att köpa

• Fantastisk havs- och stadsutsikt
• Underbart hemmakontor med hotellet, köpcentret och utställningscentret runt
• Längs motorvägen E-5 och promenad till tunnelbussen

Nya lägenheter med fantastisk havs- och stadsutsikt i Buyukcekmece, Istanbul

De centralt belägna lägenheterna ligger i Beykent-området i Büyükçekmece. Det ligger väster om Istanbul. Regionen är omgiven av ett grönskande område och ligger nära sjön och havet. Det finns ett brett utbud av sociala bekvämligheter och nya fastighetsprojekt med lyxfaciliteter runt om i området.

Lägenheterna i Istanbul ligger nära alla dagliga och sociala bekvämligheter. Det är 4 km från stranden, köpcentra och restauranger, 8 km från motorvägen E-5 som ger tillgång till Metrobus, 56 km till Istanbul Airport och 84 km till Sabiha Gökcen International Airport.

Sjukhus i regionen: Büyükçekmece Kolan Hospital, Beykent Tip Merkezi, Reyap Istanbul Hospital, Esenyurt Necmi Kadioglu Devlet Hospital.

Skolor i regionen: Beykent University Beylikdüzü Campus, Dolmabahce okullari skolor, Doğa college Beykent Campus, Bahcesehir okullari Schools, ERA Beylikdüzü College.

Köpcentra i området: Istanbul Outlet Park, Autopia Otomotiv AVM, Perlavista AVM.

Det bostadskomplexet på 36,581 m² består av 2 kvarter med 17 våningar vardera. Det har totalt 565 enheter med 421 hemmakontor, 106 affärer och 38 kontor. Komplexet har många funktioner såsom ett fullständigt säkerhetssystem med kameror, en 2-våning underjordisk parkeringsplats och reception.

Typer av lägenheter

Studiolägenheter har vardagsrum, badrum, kök och balkong.

Lägenheterna har inte designats ännu. Designen kommer att göras enligt köparnas preferenser.

* Det finns områden som sträcker sig från 45 m² till 152 m². Köparna kan ordna inre områdenas storlek efter önskemål.

Kontakta oss för betalningsplan och ytterligare information.

Allmänna detaljer av Centrala Lägenheter med Havsutsikt i Istanbul Buyukcekmece

Lägenheter / Istanbul / Buyukcekmece

I ett komplexParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraDuschBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)Havsutsikt
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 71.100 €*Prisuppdatering den 21.06.2021 10:55:02

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga Lägenheter med Havsutsikt och Öar i IstanbulLyxiga Lägenheter med Havsutsikt och Öar i Istanbul69.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kartal / IstanbulRymliga Lägenheter med Privat Skola i IstanbulRymliga Lägenheter med Privat Skola i Istanbul69.200 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1Esenyurt / IstanbulFastigheter i Istanbul Pendik med utsikt över havet och önFastigheter i Istanbul Pendik med utsikt över havet och ön71.200 €1+1, 2+1, 3+1Pendik / IstanbulInvestering lyxiga lägenheter att köpa i Istanbul KagıthaneInvestering lyxiga lägenheter att köpa i Istanbul Kagıthane72.100 €1+1, 2+1, 3+1 dpKagithane / Istanbul