Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya

Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / CentrumCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Antalya / Centrum - videoCentrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-1Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-2Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-3Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-4Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-5Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-6Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-7Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-8Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-9Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-10Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-11Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-12Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-13Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-14Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-15Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-16Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Interiör bilder-17Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-1Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-2Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-3Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-4Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-5Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-6Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-7Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-8Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-9Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-10Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Byggbilder-11Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya, Planritningar-1
Pris 48.500 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Antalya / Centrum
 • 55 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 01/2021
 • 3
 • Redo att flytta
 • 200 mt
 • 500 mt
 • 14 km
Objekt-ID AYT-986

Topp 3 skäl att köpa

• Beläget i centrum av Antalya
• Höga hyresintäkter
• Gångavstånd till allt man behöver

Modernt designade lägenheter beläget i centrum av Antalya

Centrala lägenheter ligger i Muratpasa, Antalya. Regionen har ett utmärkt läge som gör det möjligt för köpare att nå alla delar av staden och alla sociala, dagliga och lokala bekvämligheter. Det gör också dessa lägenheter till ett perfekt val för investeringar.

Lägenheter i Antalya till salu ligger 200 meter till centrum, 500 meter till havet och Kaleici Marina, 1,5 km till Mermerli-stranden och 14 km till Antalyas internationella flygplats. Lägenheterna ligger nära allt du behöver tack vare dess mycket centrala position.

Komplexet består av totalt 12 lägenheter och har hiss och 24/7 säkerhetskamerasystem.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök och en badrum. (Vissa av lägenheter med 1 sovrum har en balkong.)

Lägenheter med dubbelsäng i 2 sovrum har 2 vardagsrum, ett öppet, 2 badrum och 2 balkonger.

Lägenheterna är utformade med funktioner som köksapparater, garderob, spotlighting, ståldörr, persienner, internet och TV-satellitsystem och duschkabin.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Centrala lägenheter med hög hyrainkomst i Antalya

Lägenheter / Antalya / Centrum

HissI ett komplexSäkerhetskameraPersiennerCentral parabolantennDuschInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 48.500 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Strategiskt belägna Antalya lägenheter nära busshållplatserStrategiskt belägna Antalya lägenheter nära busshållplatser48.000 €1+1, 2+1Centrum / AntalyaÅterförsäljning 1 Sovrums Lägenhet i Konyaalti HurmaÅterförsäljning 1 Sovrums Lägenhet i Konyaalti Hurma47.300 €1+1Konyaalti / AntalyaCentral kommersiella fastigheter 1 km till Kaleiçi i AntalyaCentral kommersiella fastigheter 1 km till Kaleiçi i Antalya51.500 €Centrum / AntalyaInvesteringsfastigheter i ett centralt läge i AntalyaInvesteringsfastigheter i ett centralt läge i Antalya53.500 €2+1, 4+1 dpCentrum / Antalya