Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Centralt beläget hotell 4 minuter till stranden i Alanya

Centralt beläget hotell 4 minuter till stranden i Alanya, Alanya / Centrum
: på begäran
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Alanya / Centrum
  • 55
  • 5
  • UTSÅLD
  • 200 mt
  • 43 km
Objekt-ID TIC-092

3 Bra anlednigar att köpa

• Nära Cleopatra Beach
• Hyrbar restaurang på hotellets bottenvåning
• Investeringsmöjlighet

2-stjärnigt hotell nära till allt i Alanya centrum

5-våningshotellet har ett centralt läge i Alanya. Alanya är en av de bästa turistregionerna i landet. Detta distrikt är värd de berömda långa gyllene stränderna (Cleopatra och Damlataş). Det finns också ett stort utbud av hotell och nöjesområden. Alanya välkomnar tusentals turister både vinter och sommar varje år tack vare den naturliga strategiska positionen, idrottsanläggningarna, möjligheterna till kultur och konstaktiviteter.

Hotell till salu i Alanya är omgivet av sociala och lokala bekvämligheter som stadsmarknaden, handelscentrumet och stränderna Cleopatra och Damlataş. Hotellet ligger 4 minuter till Cleopatra Beach och Alanya Cultural Center, 2 minuter till Alanya Aquapark, 5 minuter är Alanya Arkeologiska Museum, 8 minuter till Damlataş Caves, 15 minuter till de berömda Alanya-trädgårdarna, 16 minuter till Alanya Marina, 17 minuter till stadion, 18 km till Alanya Atatürk House Museum och 21 km till Atatürk Square. Även den internationella flygplatsen i Antalya ligger 117 km och flygplatsen Gazipaşa-Alanya ligger 43 km från hotellet.

2-stjärniga hotell är ett av de första hotellen i Alanya. Hotellet har totalt 55 rum och 120-bädd kapacitet bestående av 45 av dem är för 2 personer och 10 av dem är för 3 personer. Hotellet erbjuder många sociala faciliteter som 24/7 mottagning och gästfrihet, utomhuspool, poolbar, restauranger (a la carte, inomhus och utomhus), barnklubb, gym, massage rum, turkiskt bad, parkeringsplats, privat rökning och hiss. Det finns också en restaurang som kan hyras på hotellets bottenvåning.

Varje rum har en rymlig balkong som är nästan 5 m², satellit-TV-system som har 15 internationella kanaler, trådlöst internet och telefon.

UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Centralt beläget hotell 4 minuter till stranden i Alanya

BastuHissSwimmingpoolGymParkeringTurkisk badLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschInternetBalkongStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Centralt Belägna Kommersiella Fastigheter i Oba AlanyaCentralt Belägna Kommersiella Fastigheter i Oba Alanya150.000 €Oba / AlanyaInvesteringsbutik med hög hyresintäkter i AlanyaInvesteringsbutik med hög hyresintäkter i Alanya945.000 €Mahmutlar / AlanyaFullt Återställt Hotell med Hyrestagare i AlanyaFullt Återställt Hotell med Hyrestagare i Alanya1.100.000 €30Centrum / AlanyaModernt Hotell med Panoramautsikt Över Havet i Alanya KestelModernt Hotell med Panoramautsikt Över Havet i Alanya Kestel2.750.000 €35Kestel / Alanya