Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand

Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / BeylikduzuCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Istanbul / Beylikduzu - videoCentralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-1Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-2Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-3Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-4Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-5Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-6Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-7Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-8Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-9Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-10Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-11Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-12Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-13Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-14Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-15Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-16Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand, Interiör bilder-17
Pris från 1.023.000 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 208 m² - 620 m²
 • 4+1, 5+1
 • 2, 5
 • 1, 3, 4
 • 12/2017
 • Under byggnation
 • 17 km
Objekt-ID IST-179

Topp 3 Skäl att Köpa

• Mest lyxiga villaprojekt i İstanbul
• Angränsande Beylikdüzü Marina
• Största kuststaden i staden med 122.500 m² stort område

Villor till salu i Istanbul med utsikt över havet och marina

Villor till salu i Istanbul som ligger vid kusten i Beylikdüzü. Beylikdüzü har många moderna och nya nybyggnadsprojektoch lyxbostadskomplex är en av de populära orterna i Istanbul. Beylikdüzü popularitet har ökat under de senaste åren på grund av stadsförvandlingsprojekten och nya investeringarna. Det är möjligt att nå Beylikdüzü 7/24 med Metrobus från överallt i Istanbul.

Villor i Beylikdüzü Istanbul har ett centralt läge sammanflätade med alla bekvämligheter. Alla lokala och sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, affärer, banker, moské och kollektivtrafik är bara en kort promenad härifrån. Dessa villor med utsikt över havet och marinaär 4 km till Metrobus, 6 km till TEM-motorväg, 3,5 km till E-5 motorväg, 17 km till Atatürk Flygplats, 40 km till den tredje flygplatsen, 7 km till havsbussen, 32 km till Levent och 30 km till Taksim.

Köpcentrum i närheten: Marmara Park AVM, Migros, Marka City AVM, Beylicium AVM, Akbati AVM, Prestige Mall AVM, Perla Vista, Mall of Istanbul, Bauhaus, Metro Supermarket, Koçtaş och Real.

Skolor i närheten: American Culture College, Doga Gymnasium, Bilfen Gymnasium, Yildizlar Gymnasium, Bahçeşehir Gymnasium, Beykent Gymnasium, Mektebim Gymnasium, Alkev Tyska Gymnasium, Alkev Tyska Kindergarten, Istanbul International Community School och Fatih Universitet, Beykent Universitet.

Istanbul villor i Beylikdüzü erbjuder ett nytt liv som kombinerar stadslivet med natur och hav. Dessa nya villor har en enkel kommunikation med alla delar av Istanbul via havs- och motorväg.

Bostadskomplex med villor i Yakuplu strand i Beylikdüzü består av 500 villor och 4500 lägenheter och har en 1,500,000 m² stor tomt som innehåller många funktioner som köpcentrum, ett 5-stjärnigt hotell, skola, sjukhus, marina med 500 båtkapacitet, strandkaféer och restauranger, kommersiella fastigheter. Detta enorma komplexet är Europas största bostadsprojekt med sin egna 1,5 km strand och marina.

Villor med havsutsikt i Beylikdüzü Istanbul har många gemensamma faciliteter som en enorm stor trädgård, moské, vandringsleder, cykelvägar, inomhus och utomhus parkeringsplatser, transferservice, swimming pool, barnpool, solterrass, relaxområde, bastu, turkiskt bad, spa, squashbana, gym, basketplan, tennisbana, marknad, ekologisk marknad, lekplats för barn, dagis, elgenerator, teknisk service, vattentank, concierge service, lagringsutrymme, automatiskt brandsläckningssystem, brand- och rökdetektorer, naturgas, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Villakomplexet består av 2 faser. Första fasen har 4 olika typer av villor. Alla villor i denna fas har en privat trädgård. Andra fasen har 5 typer av villor. Alla villor i denna fas har en hiss, privat parkeringsplats.

Typer av villor

Villor med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, en toalett, en källare, ett badrum, ett eget badrum och en balkong.

Villor med 5 sovrum har ett vardagsrum, 2 separata kök, en toalett, 4 badrum, en tvättstuga, en bastu och ångbad, ett omklädningsrum, ett hobbyrum, ett serveringsrum med badrum, en trädgårdsterrass, och 3 eller 4 balkonger.

Kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Centralt belägna villor i Istanbul med egen marina och strand

Villas / Istanbul / Beylikduzu

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökStrandlägeStrand (0-500 m)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

4+1 Villas1.023.000 €5+1 Villas1.422.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Friliggande Villor Sammanflätade med Naturen i IstanbulFriliggande Villor Sammanflätade med Naturen i Istanbul794.700 €3+1, 4+1, 5+2Buyukcekmece / IstanbulLyxvillor med havsutsikt i Büyükçekmece IstanbulLyxvillor med havsutsikt i Büyükçekmece Istanbul745.300 €5+2Buyukcekmece / IstanbulSkogsutsikt Villor i ett projekt nära floden i CekmekoySkogsutsikt Villor i ett projekt nära floden i Cekmekoy1.143.300 €4+1, 5+1, 11+2Beykoz / IstanbulTriplex villa vid stranden med pool i Buyukcekmece IstanbulTriplex villa vid stranden med pool i Buyukcekmece Istanbul1.439.700 €5+1Buyukcekmece / Istanbul