Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba

Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Alanya / ObaCharmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Interiör bilder-1Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Interiör bilder-2Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Interiör bilder-3Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Interiör bilder-4Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Interiör bilder-5Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Byggbilder-1Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-1Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-2Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-3Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-4Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-5Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-6Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-7Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-8Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-9Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba, Planritningar-10
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Oba
 • 82 m² - 195 m²
 • 2+1, 4+2
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 01/2020
 • 4
 • UTSÅLD
 • 750 mt
 • 35 km
Objekt-ID ALN-269

3 Bra anledningar att köpa

• I centrum av Oba
• Gångavstånd till havet
• Rika bostadsanläggningar

Familjevänliga Lägenheter Erbjuder ett Fridfullt Liv i Oba Området

Dessa charmiga lägenheter ligger i Oba på kanten av de pittoreska Taurusbergen. Alanya är den mest föredragna regionen av många människor och har nyligen fått nytt handelscentrum i regionen. Denna region är känd för underbara stränder, historiska ruiner och livligt socialt liv. Om du vill göra en lönsam investering, är det bra att köpa fastigheter i Alanya.

Dom familjevänliga lägenheterna har ett utmärkt läge med närhet till stranden, restauranger, största köpcentrumet, sjukhus, biografcenter, vattensporter och ridsklubb. Lägenheterna har också 350 m till den nuvarande motorvägen, 750 m till den nya motorvägen och stranden, 100 km till Belek golfcenter, 35 km till Gazipaşa-Alanya flygplats och 135 km till den internationella Antalya flygplatsen.

Det lyxiga bostadsområdet är byggt med hög standard och kvalitet med hänsyn till familjens behov. Komplexet består av 2 hus och totalt 28 lägenheter varierande mellan 91 m² och 221 m² på 3 000 m² markytor. Det finns en mängd fritidsfaciliteter, inklusive en 126 m² utomhuspool, poolbar, sol område, paviljong för avkoppling och vila, pergola, grillplats, anlagda trädgårdar med tropiska blommor och träd, gym, bastu, spelrum, trådlöst internet i hela komplexet, kraftgenerator, vaktmästare, 24/7 security och videoövervakning, barnlekplats och alla viktiga sport- och hälsofaciliteter.

Det finns 2 typer av lediga lägenheter i detta komplex

Lägenheter med 2 sovrum är 82-91 m² med vardagsrum, separat kök, badrum och 1 eller 2 balkonger. (Vissa av lägenheterna med 2 sovrum har eget badrum, toalett och förråd.)

4 + 2 lägenheter är 195 m².

Alla lägenheter erbjuder ett fredligt och bekvämt liv för sina invånare med sin komfort och höga byggkvalitet. Lägenheterna har centralt satellit-TV-system, dubbelglasade fönster och dörrar i PVC, elektrisk vattenvärmare, garderob, duschkabin och badkar.

UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Charmig Fastighet med Separat Kök i Alanya Oba

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschBadkarGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökStrand (500-1.000 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i AlanyaMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya34.000 €Std, 1+1, 2+1Kargicak / AlanyaPrisvärda lägenheter till salu i Alanya AvsallarPrisvärda lägenheter till salu i Alanya Avsallar35.000 €1+1Avsallar / AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar Alanya38.000 €1+1, 2+1Avsallar / AlanyaNya lägenheter sammanflätade med naturen i Alanya AvsallarNya lägenheter sammanflätade med naturen i Alanya Avsallar38.500 €1+1Avsallar / Alanya