Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya

Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / CikcilliLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-1Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-2Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-3Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-4Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-5Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-6Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya, Planritningar-7
60.000 € % 13
Pris från 52.000 €
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Cikcilli
 • 42 m² - 290 m²
 • Std, 1+1, 4+1, 5+1, 6+1
 • 1
 • 1
 • 2014
 • 11
 • Infyttnings klar
 • 1.5 km
 • 950 mt
 • 39 km

Antalya Airport129 km

Objekt-ID ALN-174

3 Bra Anledningar att Köpa

• Centralt läge och nära sjukhus, skolor, restauranger och kaféer
• Rika sociala faciliteter
• Inom gångavstånd till stranden

Lägenheter Gångavstånd till stranden i centrala läget i Cikcilli, Alanya

Lägenheterna ligger i ett utvecklat område i Cikcilli, Alanya. Området erbjuder köpare ett fredligt familjeliv samt enkel tillgång till alla bekvämligheter. Tack vare sin lyxiga livsstil ökar intresset i regionen dag för dag av både lokalbefolkningen och turister.

Lägenheterna i Alanya ligger 950 meter till stranden, 1,5 km till centrum, 39 km till Gazipaşa flygplats och 129 km till den internationella Antalyas flygplats. Lägenheterna omges också av många sociala bekvämligheter som marknader, kaféer, restauranger, barer, köpcentrum, butiker, allmän basar, samhällsklinik, apotek och kollektivtrafik.

Lyxkomplexet är byggt på 12.000 m² total yta och 3.400 m² stort socialt område. Detta komplex består av fyra kvarter med 11 våningar och totalt 185 lägenheter. Komplexet har många faciliteter som en välutformad trädgård, en vaktmästare, en pool, en barnpool, en bastu, en vattenrutschbana, ett turkiskt bad, en inomhuspool, ett massagerum, ett ångbad, en grillplats, en cafeteria, en hiss, en bowling, ett fitnesscenter, en restaurang, en minimarknad, en coiffeur, en generator, en lekplats, tennis-basketboll-volleybollplaner, en parkeringsplats, ett spelrum med biljard och bord tennis, en inomhusparkeringsplats, en privat strand, en poolbar, en strandbusservice, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Det finns 5 typer av lediga lägenheter till salu

Studiolegenheterna är 42 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong. (En av studiolägenheterna säljs som inredda.)

1 rumslägenhet är 73 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

4 sovrum är 290 m².

5 sovrum möblerad lägenhet är 290 m².

6 sovrum är 290 m².

Alla lägenheter till salu med privat strand har köksartiklar, elektrisk vattenvärmare, dörr telefon, spotlights, säkerhetsdörr, satellit-TV, trådlöst internet.

Allmänna detaljer av Lägenheter i lyxkomplex med privat strand i Alanya

Lägenheter / Alanya / Cikcilli

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschGrillplatsKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

60.000 €% 13  Pris från 52.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Attraktiva Lägenheter med Annorlunda Arkitektur i AlanyaAttraktiva Lägenheter med Annorlunda Arkitektur i Alanya51.000 €1+1, 2+1Avsallar / AlanyaNya lägenheter 500 meter till stranden i Mahmutlar AlanyaNya lägenheter 500 meter till stranden i Mahmutlar Alanya50.500 €1+1, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaCentralt belägna Alanya lägenheter 350 meter till strandenCentralt belägna Alanya lägenheter 350 meter till stranden52.000 €1+1, 2+1Mahmutlar / AlanyaHelt nya Alanya lägenheter nära alla bekvämligheter i ObaHelt nya Alanya lägenheter nära alla bekvämligheter i Oba53.000 €1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dpOba / Alanya